Hangi internet sağlayıcısını ve paketini tercih etmeliyim?

Clarion

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Şu anda Telekom kullanıyorum ve memnunum fakat taahhüt bitmek üzere ve kampanyalar çok pahalı. Benim mahallem Telekom'un dediğine göre HiperNet ve 82 Mbps hıza kadar destek veriyormuş. Yeni taahhüt için 16 Mbps hız için 110 TL istiyorlar. İzmir Şemikler için bir internet sağlayıcısı ve paketi önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Şu anda Telekom kullanıyorum ve memnunum fakat taahhüt bitmek üzere ve kampanyalar çok pahalı. Benim mahallem Telekom'un dediğine göre HiperNet ve 82 Mbps hıza kadar destek veriyormuş. Yeni taahhüt için 16 Mbps hız için 110 TL istiyorlar. İzmir Şemikler için bir internet sağlayıcısı ve paketi önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Kendin tam adresinden turknet ve diğer sağlayıcılarda hız testi yap. En uygun gelen ISS'e geçebilirsin. Biz açıkcası buradan senin adresini tahmin edemeyiz ? 110 tl o hız için mi pahalı ? Ne istediğini keşke açıklasaydın. Milenicom, superonline, turknet ve kablonet'ten altyapı sorgulat. Seçeneklerini değerlendir.

Kendin tam adresinden turknet ve diğer sağlayıcılarda hız testi yap. En uygun gelen ISS'e geçebilirsin. Biz açıkcası buradan senin adresini tahmin edemeyiz ? 110 tl o hız için mi pahalı ? Ne istediğini keşke açıklasaydın. Milenicom, superonline, turknet ve kablonet'ten altyapı sorgulat. Seçeneklerini değerlendir.
Superonline'nin bir kismi varlik fonuna satildigindan beri kalite dususu var. Pek memnun degilim eskisi gibi.

Bence altyapın adsl harici ise turknet. Kendim de kullanıyorum ve belli oranda memnunum. En büyük sıkıntısı sesli bir muhattabınızın olmaması. Yaani her sefer uygulamadan destek açmanız lazım sorun yaşarsanız ki açarsanız denildiği kadar kötü değiller bir iki defa modem kurulumunda modemi resetledikten sonra sıkıntı yaşadım ikisinde de yardımcı oldular.

Kablonet 100 güldüren paketi kullanıyorum. Akşam 7-12 arası 25 mbps, geri kalan saatler 100 mbps. 100 TL civarı parası var. Genel arızalar dışında hiç bir şekilde internet kesintisi veya hızda oynama olmuyor, aşırı memnunum. Altyapıya göre de değişecektir memnuniyet orabı tabi ki.

Netspeed tavsiye ediyorum. 35 Mbps tahahhütsüz fiyatı 98 TL'idi sanırım. Kullandım memnun kaldım.
Kablonet 100 güldüren paketi kullanıyorum. Akşam 7-12 arası 25 mbps, geri kalan saatler 100 mbps. 100 TL civarı parası var. Genel arızalar dışında hiç bir şekilde internet kesintisi veya hızda oynama olmuyor, aşırı memnunum. Altyapıya göre de değişecektir memnuniyet orabı tabi ki.
Kkkm türknete geçsen yine 100 liraya ful 100 mbps :) artı taahhütsüz

Altyapınız varsa turknet tercih edin taahhütsüz ve alabileceğin maksimum hızı veriyorlar ama iyi araştırmak gerekiyor örneğin çevrenizde turknet kullanan varsa soruşturun çok sorun yaşıyorlar mi diye

Bende telekom kullanıyorum biter bitmez,süre dolar dolmaz değiştireceğim.Kablonet,Türknet,Netspeed gibi üç tane önerim var.Ben kablonet tercih edeceğim.

Arkadaşlar hepinize gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Bizim apartmanda telekom, vodafone ve superonline kullananlar var. Komşulara sorduğuma göre Vodafone'da akşam saatlerinde hız düşüşü ve ping artışı yaşanıyormuş. Superonline ise luckluckii'nin de dediği gibi rezaletmiş. Telekom diğerlerine kıyasla baya pahalı fakat sıkıntısız. Kablonet altyapısı maalesef Şemiklerde mevcut değil. Bunları not düşüyorum ki Şemikler civarında oturan birisi okursa fikri olsun. Şimdi Netspeed ve Türknet ile irtibata geçip bilgi alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı