Hangi internet sağlayıcıyı seçmeliyim?

blgntls

Centipat
Daha fazla  
Şu an kullandığım TT 16 Mbps tarifenin taahhüt süresi bitmiş 100 Mbps VDSL altyapı bir tarife arıyorum sizce hangi firmadan satın almalıyım?

Şu an kullandığım TT 16 Mbps tarifenin taahhüt süresi bitmiş 100 Mbps VDSL altyapı bir tarife arıyorum sizce hangi firmadan satın almalıyım?

Kesinikle Kablonet hem ucuz fiyatlı hem de çok iyi interneti var eğer almam diyorsanız Turkcell.

Son düzenleme:
Millenicom'a bakabilirsin. Hem uygun fiyatlı hem de aradıklarına uygun f/p paketler var.

Millenicom'a bakabilirsin. Hem uygun fiyatlı hem de aradıklarına uygun F/P paketler var.
Kendilerine özel modemini aldıktan sonra kopmalar yaşamaya başladım. Eğer Millenicom geçecek iseniz Türk Telekom'un veya başka bir ISS'in modemini kullanmanızı öneririm.

Hiç internet kesintisi yaşamadan geçiş yapıyorsunuz, max 2 günde aktif oluyor hemen hemen. Netspeed sitesinden altyapı sorguladığında kaç Mpbs çıkıyor? Benim altyapı 81 diyor, bana gelen ise 90/20.

100 diyor fakat ev müstakil olduğundan fiber belli bir yere kadar geliyor sonra normal bakır kabloya dönüyor hızı etkiler mi acaba?

Ben TTNET kullanıyorum memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…