Hangi internet sağlayıcıyı seçmem lazım?

BR1907

Megapat
Yer
Ankara
Şu anda Superonline VDSL paketindeyim ve 10 Ocak'ta taahhüt bitiyor. Fiber altyapı olarak apartmanda sadece Türk Telekom var, Türknet de aynı şekilde VDSL paket sunuyor. Bu duruma göre hangi sağlayıcıyı seçmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet hakkında çok şikayet var, önermem. Altyapınız Türk Telekom ise en stabil bağlantıyı onunla alırsınız diye düşünüyorum.

Ya şu konuları çok sık görüyorum. Eğer apartmanınızda mahallenizden özel hat çekilmemişse hepsi Türk telekom altyapısı kullnıyor. Haliyle istediğinizi seçin hepsi aynı hizmetten fazlasını sunmayacak. Ama madem fiber altyapı çekmiş türk telekom, o zaman devam edin Türk telekomdan.

Netspeede 6 ay önce belge gönderdim port yok dedi 400 dairelik sitede geçen aradım nasıl oluyor dedim ya efendim telekomculara başvuracaksınız öyle sonra türk telekoma başvurduk port var dedi dedim ya bu türk telekom ekipleri kontrole geldiklerinde kasıtlı yok dediler sırf tt a başvurlaım diye açtım ttürk telekoma dedim böyle böyle yine safsata uydurma küfredip kapattım 6 aydır internet bağlatılmıyor 400 dairelik sitede bize yer kalmamış ne hikmetse.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı