Hangi internet servis sağlayıcısını tercih etmeliyim?

Peki bu Turkcell Superonline sadece VDSL paketlerimi sunuyor? ADSL paketi yok mu bu firmanın 16 Mbps hızında.

Her ikisini de sunuyor. Ama Türk Telekom altyapısı olarak ADSL ve VDSL sunuyor. Fiber altyapılarında ise kendi altyapıları. Benim bulunduğum bölgede daha çok hem de bayağı Superonline fiberi dolu bir benim stiemde yok

TürkNet firmasına başvuru formu doldurmak istiyorum fakat benden kredi kartı bilgileri v.s gibi şeyler istiyor neden böyle bir şey istediğini bilmiyorum.

100 TL'ye kanlonette 100 Mbps'ye kadar internet + HD uydu alıcısı +altın sinema paketi = 108 TL bence al tavsiye ederim 6 yıldır kullanıyoruym sıkıntısı yok.

TürkNet firmasına başvuru formu doldurmak istiyorum fakat benden kredi kartı bilgileri vs gibi şeyler istiyor neden böyle bir şey istediğini bilmiyorum.

Eki Görüntüle 592383

İnternet üzerinden satış yapıyorlar. Gidip bir bayiden yapılmıyor.
100 TL'ye kanlonette 100 Mbps'ye kadar internet + HD uydu alıcısı +altın sinema paketi = 108 TL bence al tavsiye ederim 6 yıldır kullanıyoruym sıkıntısı yok.

Adamda fiber yok yazıları bir okusuna artık. Banada aynısı diyorsun.

Kardeşim keşke bir yazı yazmadan önce şu forumdaki konuları erinmeyip üşenmeyip baştan sona okusanız
İnternet üzerinden satış yapıyorlar. Gidip bir bayiden yapılmıyor.
Nasıl yani dostum paketler hakkında herhangi bir bilgi sahibi olmak için başvuru formu falan yok mu? Direk para verip abone mi olmamız gerekiyor TürkNet'e?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…