Böyle bir internet bağlantısına Türkiye'de sahip olabilmek için ne yapmalıyız? Adam vurmamız mı gerekiyor?Vodafone kullanıyorum, en son 1 ay internetsiz kalmıştım Vodafone yüzünden.
Şimdi ise bana kıyak geçiyorlar heralde
Eki Görüntüle 733195
Böyle bir internet bağlantısına Türkiye'de sahip olabilmek için ne yapmalıyız? Adam vurmamız mı gerekiyor?Vodafone kullanıyorum, en son 1 ay internetsiz kalmıştım Vodafone yüzünden.
Eki Görüntüle 733195
Kıskandım.Vodafone kullanıyorum, en son 1 ay internetsiz kalmıştım Vodafone yüzünden.
Eki Görüntüle 733195
Biz o zaman boşa para veriyoruz.Tarife normalde 35 download ve 5 upload. Ama şu an hız ve upload fırlamış durumda. Yukarıda SS attım zaten. 119 GB'lık RDR2'yi 40 dakikada indirdim![]()
Ne kadar ödüyorsunuz bu hız canavarına?Vodafone kullanıyorum, en son 1 ay internetsiz kalmıştım Vodafone yüzünden.
Eki Görüntüle 733195
Nasıl oluyor hocam o iş ? Taktik nedir ?Tarife normalde 35 download ve 5 upload. Ama şu an hız ve upload fırlamış durumda. Yukarıda SS attım zaten. 119 GB'lık RDR2'yi 40 dakikada indirdim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.