Hangi internet servisini tercih etmeliyim ?

Uydunet alt yapısının oturduğum semtte olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
Çok uygun tarifeleri var.

Birisinin kotası düşük, indirme hızı yüksek.
Diğerinin kotası düşük, indirme hızı normal.

lbu2GpP.jpg

Abi Uydunet'in modemleri bir değişik ya. Zaten Uydunet kullanabilmek için kablolu Tv'nin de olması lazım bildiğim kadarıyla. TTnet telefon üzerinden veriyor interneti Uydunet'de Tv'den. Ancak sıkıntı yaşıycağını umuyorum yinede seçim senin.

İşin kötü tarafı ne yaparsan yap sabit 15TL.'dan kurtuluş yok. Ama ikisi bir arada hem internet hem de TTnet Alo 1 yıllık taahhütle toplam 60TL'ya (sabit ücret dahil) kampanya bulabilirsin. Diğer firmaların altyapısı mahallende var ise fiyatlara bak ama unutma 15TL'da sabit ücret ödeyeceksin.

Benim bulunduğum kampanya hepsi (TTnet Alo+Sabit ücret+İnternet) dahil 8Mbit hız ile 63TL.(Fiber altyapı döşenmiş olsaydı aynı para 20Mbit hız olacaktı)

Yok ya sadece sitelere gelmiş. Kim niye getirsin ki bizim sokağa :(
15 TL sabit ücreti 3. kat ödediği için sıkıntı yok. Biz geri kalan ücreti 2'ye bölüşüyoruz.

Ve hala 40 TL'lik olsun diye tutturuyorlar. BF3 satın aldım, indirsem kotasının yarısı gider zaten. Ayın 15. gününde 3MBPS ile sürünmeye başlarım eğer 40 TL'lik paket alırsam.
Uydunet'in tarifelerini çok beğendim ama öyle bir imkanım yok.

TTNET kullanmaya mecbur muyum arkadaş ya :(

AKK (Adil kullanım kotası) 50Gb olayı insanı çileden çıkarıyor. Önceden şey diyorlardı 'korsan indirip indirip dolduruyorsunuz', eee şimdi herşey djital. Sen söyledin 1 tane orjinal oyun satın alsan herhangi bir sinema (Tivibu, Mubi, Turkcell ..vs) paketine üye olsan kota uçtu gitti. Kalan 20 gün 2-3Mb hız ile sürün. Yaw bırak sen teknolojiden, işte çağa ayak uydurmaktan, yok şöyle şöyle projeler ile basında boy boy haberlerlerden bahsetmekten! Senin teknoloji anlayışın eskiden beri nasıl insanlara birşeyler dayatılırsa şimdi de aynı bu çağ dışı haksız tavır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı