Hangi internet servisini tercih etmeliyim ?

Arkadaşlar TTNET denilen arkadaşa 45 TL ile başladık, 8MBPS NETLİMİTSİZ tarifemiz vardı.
Bu arkadaşlar 50-55 TL'ye çıkardı faturayı, nedenini bilmiyorum.
Sonradan 60 gelmeye başladı, 3-4 aydır 65 geliyor.
Ve yeni bir posta aldık. Gelecek aydan itibaren 70 TL'ye çıkacak ve bir müzik platformlarından müzik indirebilecekmişiz.

Bugün 70 TL versem kim bilir hangi tarifelerden yararlanabilirim.

Anlayacağınız internetimizi değiştirmek istiyoruz.
2 senelik anlaşmamız zaten bitti çoktan.

Aylık 50 veya 60 TL para ödeyeceğim ve kafalarına göre değişim yapamayacakları bir şirketin alt yapısını kullanmak istiyorum.
Sınırsız ve 8MBPS'den aşağı olmamalı. Edinebileceğim en kaliteli servis ve tarifesi nedir sizce ?

70 tl vermiyoruz ben az önce aradım görüştüm taahhüt lü müşteriler için geçerli değil o fiyat. Taahhütsüz kullanan müşteriler için geçerli. Siz yine taahhüt bitene kadar aynı ücret üzerinden kullacaksınız. Ayrıca taahhüt olduğu halde, hala fiyatı yüksek gelirse arayın kalaylayın taahhüt te herşeyi kabul etmişsiniz filan derlerse bile sizde tüketici yasası gereği yapılan taahhütlerde müşteri aleyhine yazılan her paragraf geçersizdir diyebilirsiniz.

- - - Güncellendi - - -

Ooo, çok şey istiyorsun sen. Adamların sözleşmesinde bir cümle var, o seni etkiliyor işte. "Tüm hakları saklıdır." yazısı.

Yok öyle bir şey senin gibi düşünen yada bu fikri beyan eden sağda solda yayan insanlar bu şekilde yolunmaya mahkümdur.

Son düzenleyen: Moderatör:
75Gb AKK kotası, 15TL. sabit ücreti var dimi? TTnet normal fiyatı 72TL.

- - - Güncellendi - - -

'Adil kullanım kotası' (AKK) diyordum ben buna, meğersem 'Adil kullanım noktası' (AKN) imiş.

59+15 seninkisi, TTnet normal tarife 72+15 fiyatı var. Sanmıyorum o tarifeyi 60TL.'ya hepsi içinde versinler ama olabilir. İlk faturan gelince durumdan haberdar etmeyi unutma.

Ben 75TL'ye Yalın ULTRANET 16MBPS paketine üye oldum dün, Port hatası yüzünden giremiyorum, şu an telefondan giriyorum ama güzel bir sörf vaat edeceğe benziyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı