Hangi iPhone alınmalı?

EnesEfe

Hectopat
Yer
Beşiktaş çArşı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Redmi Note 8 Pro'dan IPhone'a geçeceğim üniversite boyunca götürmesi lazım bütçe belirsiz biraz ne kadar ucuza kapatabilirsem o kadar iyi olur ama almışken iyisini almak istiyorum IOS'a yabancıyım fikrim yok. iPhone 15 Pro mu 16 Pro mu yani aradaki fark değer mi? Uzun süre güncel olsun şarjı uzun gitsin istiyorum pek ağır oyunlar oynamam.

Bu neden böyle ucuz diğerlerinden

Son düzenleme:
Bütçen yetiyorsa PRO, yetmiyorsa düz serisi.

Bütçe el veriyorsa Pro model tercih etmelisiniz. Düz model almanın bir mantığı olmaz.

Düz iPhone 17 serisi için 83.000₺'den başlayacak deniyor bu durumda 16 pro fiyatı artacaktır. Eğer fiyat tahmini doğru olacaksa şimdi almak daha mantıklı. Soruya cevap verecek olursam 15 pro veya 16 pro fazla fark yok ama fotoğraftaki model düz seri, düz ile pro model arasında ise tabiki pro modeli tercih etmelisin.

Eğer bütçeniz yetiyorsa Pro serilerini almanız mantıklı. Düz serileri almakta pek mantık yok Pro'ya bütçe yetiyorsa.

Pro modellerin şarjı günlük olarak ne kadar uzun gider bilemiyorum. İstersen Pro Max modellerine bak şarjın uzun gitmesi senin için bir kriterse.

Düz serisi ucuzdur ama kaliteli ve alabiliyorsan Pro serisi.

Telefonu ne için kullanacaksınız sosyal medyada falan içerik üretmiyorsanız çok da bir espirisi yok bana kalırsa geçen sene heveslenip iPhone 15 aldım gereksiz buluyorum şu an sonuç olarak alo kanka nerdesin buradayım tamam yani bu kadar bunun için deli para dökmeye gerek yok ha işiniz telefon üzerineyse Pro daha mantıklı bana kalırsa düz 16 alınır gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…