Hangi işletim sistemi ile devam edilmeli?

iPad PRO, bence içerik üreticilerin vazgeçilmezidir.
Oyunda oynanır, kol takarsın oynarsın. Üstelik Nvidia GeForce Now ile diğer bilgisayar oyunlarını oynama imkanın var.
 
Merhaba.
Ben cumartesi iPad Pro 2021 almayı düşünüyorum. Aldıktan 1 yıla yakın bir süre içinde masaüstü Apple olmayan bir PC dizmeyi düşündüm. PC'den de 1 yıla yakın bir süre sonra da telefon alacağım.

Fakat iOS ile mi yoksa Android ile mi devam etmeliyim bilmiyorum.
*Şu anda telefonum Android.
Ve bir bilgisayarım ya da tabletim yok*

iPad Pro'yu 7 8 yıl kullanacağım için orada uygulamalar da kaydettiğim ilerlemeleri ileride alacağım bir Android telefona aktaramam. Bunun için destekliyorsa sadece sosyal ağ ile soruna çözüm bulabilirim fakat diğer türlü iOS telefon olmadan ilerlemeyi Android'de devam ettiremem.

Ve ya Samsung Tab S7 alabilirim iPad Pro yerine yanıtlayan arkadaşların cevabına bağlı. S7 alırsam iOS almamında pek anlamı kalmaz gibi.
Fakat S7 alırsam bilgisayarı 3 4 aya alabililme gibi bir avantajı var.

Genelde FPS oyunları oynarım mobil ve emülatör ayırt etmem.

Yanıtlarsanız teşekkür ederim.
Hocam Androidden bahsedeyim. Android ucuzdur ama güvenliği ve gizliliği azdır. Ve anca4-5 yıl anca gider. İOS Pahalıdır güvenliği ve gizliliği fazladır. İOS alırsan 7-8 yıl gider. Ama APK kuramazsın (İPA kurabilirsin ama onun için jailbreak gerekir) Bir de 4000 liraya alacağın android 4000 liralık İOS'tan katbekat daha iyidir.
İşte linuxun gücü 👿👿😓😡😡👊👊✊🤛🙌🙏 (!)
 
iPad Pro (belki de Air) + iPhone + Windows PC bence tam ideal. iPad Air de alınabilir Pro zorunluluğu (ihtiyaçlardan dolayı) yoksa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı