Hangi işletim sisteminde input lag düşüktür?

İnput lag ne kadar az ise oyun oynamak o kadar keyifli oluyor. Burada işletim sisteminin sebep olduğu input Lag'dan bahsediyorum. Hangi işletim sisteminde input lag düşüktür? Windows vs Linux Mint vs Arch.

Hocam yazılımların getirdiği input lag değerleri arasındaki Fark'ı çıplak gözle algılamanız çok ama ço k zor. Kendinizi bu kadar kasmayın.

İnput lag ne kadar az ise oyun oynamak o kadar keyifli oluyor. Burada işletim sisteminin sebep olduğu input lag'dan bahsediyorum. Hangi işletim sisteminde input lag düşüktür? Windows vs Linux Mint vs Arch.
Linuxlarin hepsi ayni kerneli kullanır, pek farkı olmaz kernel configuration farklı olmadiktan sonra ama Windows ile Linux arasında dağlar kadar fark var, Linux daha iyi ancak compositorsuz ve aşırı hafif bir şekilde.

Hocam yazılımların getirdiği input lag değerleri arasındaki Fark'ı çıplak gözle algılamanız çok ama ço k zor. Kendinizi bu kadar kasmayın.

Eğer illa input Lag'e takıyor düşük olsun istiyorum diyorsanız bunu fare, klavye, monitör gibi çevre birimlerinizi iyi seçerek halledebilirsiniz.

Fareler ve klavyeler için yapılan input lag listeleri oluyor. Onlara bakaral bütçenize uygun düşük input Lag'li bir fare&klavye aln. Yanına da yüksek Hz değerlerine ve düşük gecikme değerlerine sahip bir monitör aldınız mı tamam.

@eylül kabuss sürekli düşündürücü atıp geçmek yerine açtığınız konularda gelen mesajlara bir cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Yakın zamanda Atlas OS kullanmıştım, input lag çok iyiydi. Bu yüzden muallaktayım ve bu yüzden düşündürücü attım.

Fareler ve klavyeler için yapılan input lag listeleri oluyor. Onlara bakaral bütçenize uygun düşük input Lag'li bir fare&klavye aln. Yanına da yüksek Hz değerlerine ve düşük gecikme değerlerine sahip bir monitör aldınız mı tamam.
Bende 3 tane klavye var. Aralarından biri 100 TL'lik dandik bir klavye. Onu kullandığım zaman input lag bariz şekilde belli oluyor. Bu yüzden diğer klavyemi (Logitech G103) kullanıyorum, bunda input lag daha az. Bir de bunda oyun oynarken 3 tuşa birden basabiliyorum, dandik klavyede ise bu mümkün olmuyor, 3 tuşu birden algılamıyor yani. Daha iyi klavye ve fareler vardır elbet. (benim A4 tech X5 pro fare de fena sayılmaz)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı