Hangi kablosuz fare alınmalı?

  • Konuyu başlatan Neko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 761
Katılım
28 Ocak 2017
Mesajlar
9.493
Makaleler
6
Çözümler
15
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci
MSI B550-A PRO Anakart
XPG Gammix D35 32GB (4x8) 3600MHz CL18 RAM
ID-Cooling Frostflow X 240 Soğutucu
Powercolor Fighter RX 6600 XT 8GB
WD Blue 1TB + WD Blue 1TB + WD Purple 1TB HDD + Adata Ultimate SU 650 240G + Samsung PM991A 256G SSD + WD Blue SN580 1TB SSD
MSI MAG Forge 100M + 4x ID Cooling XF12025-SD Fan
Silverstone Strider Essential 500W 80+ Bronze (ST50F-ES230)
3x Lenovo Legion R25F-30 240Hz Monitor
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Memur
Profil Kapağı
1523109432
Selam.

5 fare arasında kaldım. Sizce hangisi alinmali. Claw grip kullanıyorum. El olcum 17X9.5

Hepsinin Rtings'de ve Tom's Hardware'de incelemesi mevcut. Hepsi de cok iyi gozukuyor. O yuzden kararsiz kaldim.
  • Logitech G PRO X Superlight 2 (5200 tl)
  • Lamzu Maya X (4500 tl)
  • Hitscan Hyperlight. (4200 tl)
  • Ninjutsu Sora V2 (4200 tl)
  • Scyrox V6/8 (2800 tl)
Scyrox 8 ile 6 arasindaki tek fark farenin sekli.
 
Son düzenleme:
Blade Y kolay aşınıyor ve skatezleri aşındırıyor diyorlar. Blade X güzel lakin kenarları dikiş olmadığı için rahatsız edebilir. Razer ve SteelSeries artık kalite olarak ortalama veya ortalamanın altında mouse pad üretiyorlar.

Blade X var elimde dikiş olmadığı için kenarları ayrıca atma yapıyor. Bütçen varsa Wraith W64 öneririm.

 
Bu bence BladeX ve diğer mousepadlerin gölgesinde kalan bir model ama hem üstünde kayması kötü değil hem de kontrollü. Tam 50-50. BladeX veya Spirit of aim ne kadar HYBRİT desede fazla hızlılar evet kontrol sağlıyor yardımcı oluyor ama neredeyese Speed kadar hızlı olup yeterince kontrol sağlamayınca dengesiz hissettiriyor.

Mor istemiyorum maalesef.


Ya bunu alın ya da bütçe arttırıp Ace serisinden bir ürün alın.
 
Blade Y kolay aşınıyor ve skatezleri aşındırıyor diyorlar. Blade X güzel lakin kenarları dikiş olmadığı için rahatsız edebilir. Razer ve Steelseries artık kalite olarak ortalama veya ortalamanın altında mouse pad üretiyorlar.
1k butcede oneriniz var mi? Kare istiyorum.
 
Selam.

5 fare arasında kaldım. Sizce hangisi alinmali. Claw grip kullanıyorum. El olcum 17X9.5

Hepsinin Rtings'de ve Tom's Hardware'de incelemesi mevcut. Hepsi de cok iyi gozukuyor. O yuzden kararsiz kaldim.
  • Logitech G PRO X Superlight 2 (5200 tl)
  • Lamzu Maya X (4500 tl)
  • Hitscan Hyperlight. (4200 tl)
  • Ninjutsu Sora V2 (4200 tl)
  • Scyrox V6/8 (2800 tl)
Scyrox 8 ile 6 arasindaki tek fark farenin sekli.
Superlight 2 'ye 5200 tl vermek akil karı değil illa almak istiyorsan eski fiyatınna düşmesini bekle. Şuan en iyisi Maya X fakat Scyrx V6 en fiyat performans param cebimde kalsın diyorsan onu al.
 
Blade X ya da W64 olabilir. Klasse Longteng var mesela bu bütçede lakin önermiyorum. Sağlam mousepad lakin Blade X ile karşılaştırınca kaliteli değil. Blade X kullandım ve sattım. Bana yavaş gelmişti. Lakin üstündeki kumaş kadife gibiydi resmen.
Ustteki arkadas Blade X dikissiz oldugu icin sokuldugunu soylemis caydim o yuzden ondan. W64 un de siyah rengi kalmamis.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı