Hangi Kitle Daha Kanser?

Sizce?


  • Oy verenlerin toplamı
    160
Bizim burada ki internet kafede, birader dediği için kavga çıkmıştı. Ertesi gün de habere çıkmışlardı. O günden beri internet kafeye gitmem, uğramam. Evimde ki GT1030'um bana yeter. ( En azından OC ile zorlarsam yeter)
Haber için:
Hocam 1030 ile LOL CSGO akıyor zaten internet kafeye gitmeniz ayıp.
 
LOL'de belirli saatler var, Gece 1-2 ila öğlen 12 Diğer saatlerde tamamen kanser kitle oluyor. Ligin Plat ve üzeri ise kafan rahat, 20 Yaşın üzerinde düzgün insanlar ile oynuyorsun :) Altyapım yoktu diye oyun indiremiyordum, Şansıma alt komşu önceden bağlatmış lakin hız o kadar düşük ki kanser oldum. (100KB ile 1.7 mbps arasında değişiyor sanırım D-Smart) Çatır çatır aklıma gelen oyunu indireceğim :D
Eki Görüntüle 471992
Eki Görüntüle 471993
Eki Görüntüle 471994
O kadar sinir oldum ki :D
Ligim elmas hala aynı gece 3'te oyun giriyorum top lanemiz 1 tane ward atmamış dakika 3'te 2 kez ölmüş Jungle'a sövüyor :D Support son pickten karşıda Thresh'i göre göre Xerath alıp 0/8 gidiyor Jungle nerde diyor. Geçen sezon plat civarı takılıyordum daha zevkliydi ama şu an herkes anlamsız şekilde lig atlıyor herkes elmas çok leşti bu S9. Umarım S10'da iyi bir TR sunucusu görürüz yoksa West'e yol gözüküyor bana
 
Valla ikisine de tek başıma girmiyorum 5 kişi giriyorum kafam rahat rahat oyunumu atıyorum keyfime bakıyorum küme derdim yok her sene gold da bırakıyorum keyif alıyorum. :)
 
CS:GO'yu oynadığım için CS:GO'yu seçtim. Gerçekten bazı kitle kanser ediyor insanları. Daha dün akşam rekabetçi girdim biz CT takımıydık ve bomba imha zamanı daha varken bizim adam imha etmedi. Bazende cidden BOT insanlar geliyor takıma.

LoL oynamadım için bilmiyorum.
 
Ben artık bu lafları duymaktan sıkıldım Rusların sürekli ağzında Fu.. you Putin, cyk.. bla.., kebab player, go play Mario. Bunu diyen adam Overpass de monster a girip üzerine molotof atarak çat pat bildiği İngilizcesi ile fu.. you World diye bağırıyor, 2 tek Absent la kafayı bulan Rus u çekmektense yurdumun trol üne tahammül etmeyi tercih ederim. Hayır neden içip oyuna girersin ki bizimkiler gider bi Müslüm baba açar bi hayattan soyutlar kendini sanal ortamda takılmaz yani adabına uygun davranır bu adamların her şeyi ayarsız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı