Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz?

Trust GXT 890. Zamanında 389TL'ye almıştım iyi almışım.
Ben de 220 lirayken almıştım. "A" tuşu arada basmamazlık yapıyor ama 3 buçuk sene oldu alalı, normal karşılıyorum. Boş bi zamanımda az kullandığım bi tuşun switchiyle yerini değiştireceğim.

@EnderTR52 Hor kullanmayla alakası yok bence. Benim en çok kullandığım WASD tuşlarında en çok A ve S silinde ama V tuşu ne alaka bilmiyorum, WASD tuşlarından daha da çok silindi. Pek kaliteli bi kaplaması yok herhalde. Çok takmıyorum ama zaten zamanının en uygun mekanik klavyelerinden biriydi. f/p.

Evet cidden iyi bir fiyatı vardı. Üst plakasının metal olması falan hoşuma gidiyor.

Logitech MK240.

Trust gxt 890 cada.

Trust GXT 890. zamanında 389TL'ye almıştım iyi almışım.

2020 Temmuz ayında 360 TL'ye almıştım şimdi 2500 TL.

Hocam aynı klavye bende de var basmayan tuşu ve çevresindeki tuşları çıkarıp tekrar takın düzeliyor.

Hocam aynı klavye bende de var basmayan tuşu ve çevresindeki tuşları çıkarıp tekrar takın düzeliyor.
Zaten switchi çıkaracağım ve switchi sökebilirsem temizleyeceğim. Büyük ihtimalle iletken kısımda oksitlenme veya bir toz/kir parçası var. Switchi sökemezsem "pause break" switchiyle yer değiştireceğim.

Ha siz üstündeki plastik kısmı çıkarıp takın diyorsanız, o iş öyle olmaz .

Genelde değiştire değiştire kullanmayı tercih ediyorum. Şuan HP Omen Encoder Cherry MX Blue kullanıyorum. Elimde Mizar MZ60,Ziyoulang T60,Rampage KB-R18,Razer Blackwidow 2014,Royal Kludge RK61 ve Gamakay MK61 var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…