Hangi konsol daha iyi?

Dostum özel oyunlar atlanıyor dediğin gibi evet ama benim oynamak istediğim oyunlar Xbox'da varsa onu düşünebilirim ciddi ciddi zaten yeni nesil oyunlar bana sorarsan her türlü Xbox ve PS gelir.
Biraz da ne tür oyunları sevdiğiniz önemli. Uncharted, GoW ve TLOU gibi oyunlar sizi çekmiyorsa Xbox alın geçin derim. Seviyorsanız zaten PS5 dışında seçenek yok.
 
Switch çok ısınıyor muydu deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?

El yakacak kadar ısınmıyor, zaten verimli Tegra çip var içinde.
 
Biraz da ne tür oyunları sevdiğiniz önemli. Uncharted, GoW ve tlou gibi oyunlar sizi çekmiyorsa Xbox alın geçin derim. Seviyorsanız zaten PS5 dışında seçenek yok.

Severim ancak onda saydığınız oyunlar yok mu ya.
PS de Game Pass benzeri bir sistem geliştireceğini belirtti. Ayrıca Ps'de özel oyun avantajı var.

Ne gibi avantajları var ben bilmiyorum da PS Plus almak istiyordum oyunların para vermediğimiz takdirde gittiğini öğrenince vazgeçtim.
 

El yakacak kadar ısınmıyor, zaten verimli tegra çip var içinde.

Switch'de aklımda da ne bileyim şu piyasa da alınmaz ya kazık gibi bir de oyunları çok pahalı sanırım çünkü bir keresinde internette bakmıştım Civilization 6 600₺ TL idi o civarlardaydı.
Yok. 20 yıldır hiç gelmedi. Serinin başından beri. Uncharted 1'de yok 5'de yok. Özel oyunlar bunlar:

👎👎👎👎👎
 
Bana kalırsa ya Xbox ya da Ps5 al bu ikisi arasından seçim yapmak sana kalmış bence Ps5 hem kol olarak hem de konsol olarak daha estetik ve kolları daha teknolojik geriye uyumluluk falan daha neler.
 
Nintendo Switch ve Nintendo NES diyorum ben. Nintendo Switch tasinabilir olmasina ragmen cok iyi performansi var, ayrica exclusive oyunlari asiri iyi. NES ise kontrolcusu ve yine exclusive oyunlarindan dolayi asiri sevdigim fakat yuksek ihtimalle hayatimda hic dokunamayacagim bir konsol.
NES nereden çıktı? Biz yeni nesil konsollardan bahsediyoruz sen burada yazı yazan insanların çoğundan daha yaşlı bir konsolu anlatıyorsun.
 

Geri
Yukarı