Rehber Hangi kulaklığı almalıyım? (Oyun için)

Bütçe
900-2000TL

Draxels

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, oyun için kulaklık alacak kişilere yardımda bulunmak için bu konuyu açtım.
Önerilerim:

Havit H2002D.
999TL ile öne çıkan gerek ses gerek mikrofon bakımından fiyatına göre en fiyat performans oyuncu kulaklığı diyebilirim.

Fiyat: 999TL.
Link: GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Razer BlackShark V2 X (bütçeniz varsa tavsiyemdir)
1,799TL ile günümüzde fiyatına göre en iyi ses kasma oyuncu kulaklıklarından biri. "HyperX Cloud"unda önüne geçtiği için ve fiyatı da özelliklerine göre. Ucuz olduğu için koyuyorum.

Fiyat: 1729TL.
Link: https://www.akakce.com/kulaklik/en-...5tGBaZ3oZNxh6nrS4HlBsE9TJNBeYlVRoC7MoQAvD_BwE
------------------------------------------------------------------------------------------------------

SteelSeries Arctis 1​

Mobil/Pc için bir şey arıyorsanız "SteelSeries PS" modelini öneririm. Bana göre kablosuz en uygun ve güzel kulaklık. "Havit" diyenler olabilir fakat "Havit"'in oyun için çıkarmış olduğu kablosuz kulaklık güzel değil. Hem mikrofon hem ses hem de bağlantı bakımından kötü bir kulaklık.

Fiyat: 4,000TL.
Link: https://www.akakce.com/kulaklik/en-...dition-oyuncu-kulakligi-fiyati,785402807.html
Daha üst segment oyuncu kulaklıkları için başka konulara göz atabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
H2002D kullanıyorum. Kesinlikle çok kaaliteli bir kulaklık. 7.1 sanal desteği var ama iyi bir destek kaliteli yani. Programından konserdeymiş gibi efekt falan verebiliyorsun. Mikrofonu şahane dip ses hiç yok. Tam bir F/P ürün. Almanı tavsiye ederim.

H2002D yerine H2000p tercih edilmelidir. Bütçe biraz daha çıktığındada Rampage Fury X tercih edilmelidir.

kablosuz kulaklık güzel değil. Hem mikrofon hem ses hem de bağlantı bakımından kötü bir kulaklık.
Katılmıyorum hocam. Mikrofon olarak gayet temiz bir sesi var. Bağlantı konusunda Dongle'da sıkıntı varmış sanırım.

Detaysız, tamamen açılan konulardan ezberlenerek alelacele oluşturulmuş bir rehber.

Konuya 3 tane kulaklık eklenmiş, her bütçede tek bir model var ve aralarındaki farklar sorulduğunda "özellikleri fiyatına göre daha iyi" veya "bu fiyata en iyisi" deyip geçiştirmişsiniz, diğer kulaklıklara göre tek artısı ses kasmak mı mesela BV2 X'in? "HyperX Cloud'un önüne geçmiş", hangi Cloud?
Kullanıcıya yardımda bulunmaz bu kadarcık detay.

Bilemeyeceğim, en azından bir video falan eklenebilirdi mesela, veya maddelere ayırıp "şu özelliği daha iyi, şu özelliği daha kötü" denilebilirdi, kulaklık uzmanı olmadığımdan ben de bunları söyleyebiliyorum sadece.

Yine de ellerinize sağlık, amacım didik didik eksi arayıp kötülemek değil. Bir sonraki rehberinizde daha dikkatli olmanızı umuyorum.

H2002D yerine H2000p tercih edilmelidir. Bütçe biraz daha çıktığındada Rampage Fury X tercih edilmelidir.
sadece rgb değişiyor hocam

Detaysız, tamamen açılan konulardan ezberlenerek alelacele oluşturulmuş bir rehber.

Konuya 3 tane kulaklık eklenmiş, her bütçede tek bir model var ve aralarındaki farklar sorulduğunda "özellikleri fiyatına göre daha iyi" veya "bu fiyata en iyisi" deyip geçiştirmişsiniz, diğer kulaklıklara göre tek artısı ses kasmak mı mesela BV2 X'in? "HyperX Cloud'un önüne geçmiş", hangi Cloud?
Kullanıcıya yardımda bulunmaz bu kadarcık detay.

Bilemeyeceğim, en azından bir video falan eklenebilirdi mesela, veya maddelere ayırıp "şu özelliği daha iyi, şu özelliği daha kötü" denilebilirdi, kulaklık uzmanı olmadığımdan ben de bunları söyleyebiliyorum sadece.

Yine de ellerinize sağlık, amacım didik didik eksi arayıp kötülemek değil. Bir sonraki rehberinizde daha dikkatli olmanızı umuyorum.

Teknik detay vermedim konuyu hızlı oluşturdum fakat HyperX Cloud 2'den daha iyi Razer BlackShark v2. yorumun için teşekkürler.

Katılmıyorum hocam. Mikrofon olarak gayet temiz bir sesi var. Bağlantı konusunda Dongle'da sıkıntı varmış sanırım.
Okuduğum yorumlarda çoğu kişi şikayetçiydi hocam kusura bakmayın.

Teknik detay vermedim konuyu hızlı oluşturdum fakat HyperX Cloud 2'den daha iyi Razer BlackShark v2.
İşte neden daha iyi? Mesajimda belirtmeye çalıştığım şey zaten bu.

Sadece RGB değişiyor hocam.

Teknik detay vermedim konuyu hızlı oluşturdum fakat HyperX Cloud 2'den daha iyi Razer BlackShark v2. yorumun için teşekkürler.

Okuduğum yorumlarda çoğu kişi şikayetçiydi hocam kusura bakmayın.

Sadece RGB değişmiyor. Jack girişi yerine USB girişi oluyor. Ses kartı kötü olan PC'ler için bir avantaja dönüşmüş oluyor.

İşte neden daha iyi? Mesajimda belirtmeye çalıştığım şey zaten bu.

Arkadaşım testini yapmıştı ses kasma konusunda Razer BlackShark V2 geçiyor ve zaten internettede araştırısan HyperX'i geçtiğini yine görebilirsin :)

Sadece RGB değişmiyor. Jack girişi yerine USB girişi oluyor. Ses kartı kötü olan PC'ler için bir avantaja ✅

Geri
Yukarı