Merhaba, işlemcim Ryzen 5 5600 arada sırada 85 90 dereceye cıktığı oluyor. Artık stock fanı değiştirmem gerek diye düşünüyorum ama ne alacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
kral uyar bencede bunun rgb olanı var onumu alsam 200tl fark vardı galiba bide bunu vatandan almak istiyorum çünkü orda montaj ettirmem lazım kendim yapmayı bilmiyorum bi sıkıntı olmasınıda istemem
Merhaba, işlemcim Ryzen 5 5600 arada sırada 85 90 dereceye cıktığı oluyor. Artık stock fanı değiştirmem gerek diye düşünüyorum ama ne alacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kral bu arada az önce soloxsy diye biride bunu yazmıştı o bendim hesabın ismi falan değişmiyor zannettim ondan yeni açmıştım onu ama banlandı.
Kral uyar bence de bunun RGB olanı var onumu alsam 200TL fark vardı galiba bir de bunu vatandan almak istiyorum çünkü orada montaj ettirmem lazım kendim yapmayı bilmiyorum bir sıkıntı olmasınıda istemem.
Bu arada vatandan bulabilirseniz çok sevinirim.
Kral bu markayı bir arkadaşta kullanıyor memnunda ama biraz kaliteli almak istiyorum zaten bir gün işlemciyi değiştiririm muhtemelen.