kxy
Centipat
Daha fazla
Hoc
www.gaming.gen.tr
Aklima ilk gelen laptop bu oldu arc graphics dahili ekran karti ve yapay zeka destegi var ozellikle render islerinde cok guzel isler cikartir
www.mediamarkt.com.tr
ty.gl
www.idefix.com
İllaki macbook alinacaksada bunlar secenekler
Hocam bahsettiginiz sey gaming laptop lar icin gecerli. Atiyorum bir asus zenbook yada vivobook yada bir msi prestige serisinde 10 saat pil omru rahat alabiliyorsunuz en az.M1 işlemcili MacBook Air ile bile 4K video editlenebiliyor. Biraz codecle alakalı, H265 zorlar mesela. Şu anki piyasaya çok hakim değilim ama After Effects kullanılmayacak, sadece kurgu yapılacaksa 16 GB RAM'li herhangi bir M işlemcili MacBook işini görecektir. Ben M1 Pro, 32 GB RAM ile 6K anamorphic uzun metraj film kurguluyorum rahatlıkla. Yine de daha akıcı olması için proxy kullanıyorum tabii. After Effects işlerim de oluyor yine sorun yaşamıyorum. Bütçene göre geniş düşünebilirsin.
Adam seyahat ettiğini söylüyor, en mantıklısı MacBook. Asus/MSI/Lenovo alıp 2 saatte, düşük güçte biten pil ile kurgu mu yapsın?

MSI PRESTIGE 14 AI+ EVO C2VMG-012TR Intel Core Ultra 7-258V 32GB LPDDR5x 1TB SSD 14 inç W11 Laptop
YZ için hazır bir laptop ile yeni zirveye hazırlanın. Prestige 14 AI+ Evo, Intel® Core™ Ultra 7’ye kadar işlemci ve yeni Intel® Evo™ Edition sertifikasına sahiptir. Günlük işlerinizi birinci sınıf…

Aklima ilk gelen laptop bu oldu arc graphics dahili ekran karti ve yapay zeka destegi var ozellikle render islerinde cok guzel isler cikartir
APPLE MW2W3TU/A/Macbook Pro/Apple M4 İşlemci/10 Çekirdek CPU-10 Çekirdek GPU/16GB RAM/512GB SSD/14.2"/Gümüş Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE MW2W3TU/A/Macbook Pro/Apple M4 İşlemci/10 Çekirdek CPU-10 Çekirdek GPU/16GB RAM/512GB SSD/14.2"/Gümüş fiyatı ve özellikle

Apple 13-inch MacBook Air: Apple M3 chip with 8-core CPU and 10-core GPU, 16GB, 512GB SSD - Yıldız Işığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Apple 13-inch MacBook Air: Apple M3 chip with 8-core CPU and 10-core GPU, 16GB, 512GB SSD - Yıldız Işığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Apple Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 1TB Ssd MR7K3TU/A - idefix
Apple Macbook Pro M3 14" Gümüş 8gb 1TB Ssd MR7K3TU/A ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.

İllaki macbook alinacaksada bunlar secenekler
Son düzenleme: