Hangi marka daha canlı ekrana sahip?

Hangi marka daha canlı ekrana sahip? (Notebook'ta)


  • Oy verenlerin toplamı
    13

ErhanD

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2014
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, yakın zamanda bir notebook alacağım. Fakat inceleme ve araştırmalarım sonucunda her notebook'un ekranının birbiri ile aynı parlaklık ve canlılığa sahip olmadığını farkettim. Tabi bu zaten olağan bir durum fakat film izleyecek ve Photoshop yapacak biri olarak bu önemli bir nokta. Haftasonuna maximum 1800 TL'ye bir notebook alacağım. Sizce ekran konusunda hangi notebook markası canlı,parlak ve kaliteli ekran vaadediyor?

Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim​
 
Cihazdan cihaza panel tipi değişiyor. Tasarım yapacaksan IPS panelli cihaz alman gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sn Berke Kan detaylı inceleme sonunda Lenovo U530 almaktan vazgeçtim. Dokunmatik ekran olduğu için ekrandaki renkler tozlu gibi görünüyor.

Sn.Recep Baltaş, tasarımla uğraşmıyorum. Fotografla ilgileniyorum. Bu da Photoshopla uğraşmak demek :) Renkleri daha gerçek verecek bir Notebook lazım. Sizin bir tavsiyeniz var mı model olarak? Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim
 
Mavi Duman Etkisi, tavsiyede bulunduğun notebook özellikleri bakımından gerçekten çok iyi fakat kasa biraz hantal geldi bana? Biraz daha zarif bir cihaz istiyorum. Teşekkür ederim bu arada:)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı