Hangi Marka Filament Kullanıyorsunuz?

Microzey hyper speed PLA kullanıyorum , bazı renklerde tablaya yapışmama sorunu var ve çok kırılgan ; siyah,bakır,gümüş,mermer renklerinde hiçbir sorun yaşamadım , bahsettiğim sorunu beyaz renginde yaşadım , sürekli kırılıyor filament. Siyahta 3. makaraya geçtim çok beğenerek kullanıyorum.

Kingroon PLA silk 2 renkli kullandım ; çok fazla ipliklenme yapıyor ve baskı hızı çok yavaş ; ipliklenme sorununu çözemedim(20 model retraction değeri denedim) tabladan çok zor çıkıyor ve katmanlar birbirine zor bağlanıyor 210'da bastım ; kısaca pek memnun değilim.

. Microzey PETG filamentte kullanıyorum memnunum açıkcası ; kingroonda yaşadığım sorunların hiçbirini microzeyde yaşamadım.Katmanlar birbirine yapışıyor ; ipliklenme çok az...

Microzey eski serilerinde aynı renkler farklı tonlarda olabiliyormuş bu yüzden hyper speed olamayanlardan uzak durmak lazım. Microzey kullanmaya devam edeceğim.

Microzey hyper speed PLA kullanıyorum , bazı renklerde tablaya yapışmama sorunu var ve çok kırılgan ; siyah,bakır,gümüş,mermer renklerinde hiçbir sorun yaşamadım , bahsettiğim sorunu beyaz renginde yaşadım , sürekli kırılıyor filament. Siyahta 3. makaraya geçtim çok beğenerek kullanıyorum.

Kingroon PLA silk 2 renkli kullandım ; çok fazla ipliklenme yapıyor ve baskı hızı çok yavaş ; ipliklenme sorununu çözemedim(20 model retraction değeri denedim) tabladan çok zor çıkıyor ve katmanlar birbirine zor bağlanıyor 210'da bastım ; kısaca pek memnun değilim.

. Microzey PETG filamentte kullanıyorum memnunum açıkcası ; kingroonda yaşadığım sorunların hiçbirini microzeyde yaşamadım.Katmanlar birbirine yapışıyor ; ipliklenme çok az...

Microzey eski serilerinde aynı renkler farklı tonlarda olabiliyormuş bu yüzden hyper speed olamayanlardan uzak durmak lazım. Microzey kullanmaya devam edeceğim.

Microzey bakır ve gümüş gibi filamentlerini nereden temin ettiniz?

Microzey'in PLA Pro beyaz olanını deneme amaçlı aldım. P1S'te ams ile kullandım. Hızlı baskı desteklemeyen bir filament olsa da hızlı baskı aldım belki bu yüzdendir ama düz yüzeylerde yüzey kalitesi kötü. İpliklenme yapıyor. Saksı gibi yüzeyi desenli modeller için gayet başarılı ucuz olduğu için bu tarz modellerde tercih edilebilir. Çok fazla kırılma şikayeti duyduğum için toplu almaya çekindim. Hyper Speed versiyonunda güzel renk seçenekleri var henüz denemedim. Deneyen varsa yorumları önemli. Esun PETG HS ve PLA HS kasım indirimlerinde çok fazla aldım. Keşke daha çok alabilseydim fiyatı şu an kasımdakinin iki katı. İpliklenme az da olsa yapıyor. Esun'un paylaştığı ayarlarla Bambu Lab filamentleriyle hemen hemen aynı baskı kalitesi veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı