Acer Nitro.
Victus'un ekran sallanma sorunu vardı.
HP Victus'un ekran sallanma sorunu olsada hiçbir sıkıntı yaratmıyor, ekranı açarken elinizle yavaşça tutup yavaşlatın. Masayı salladığınızda da hafifçe sallansa da hiçbir sorun yaratmıyor.Lenovo Ideapad 3 de iyidir. Ama bu dördünün arasından ben Nitro tercih ederdim. Monster'ın servisi kötü, bilgisayarı alıp bozulduğunda anlıyorsunuz servis kalitesini. Ücretsiz dedikleri çantanın da parasını ben bilgisayarı iade ederken kesmişlerdi 150 TL.bilgisayarım 15 kere bozulduktan sonra beni mağdur ettikleri için hediye ettikleri mousepadi geri isteyip, vermezsem onun da parasını keseceklerini söylemişlerdi.
Victus'un ekran sallanma sorunu vardı.
Pavillion'un ise kasa kalitesi düşük ve ekran kartı güçsüz.
Kesinlikle katılıyorum dostum.Masa da kullanırken sorun yok. Sert bir hamle yaptığınızda bütün laptopların ekranı sallanır. Sadece diz üstünde kullanırken biraz sallanıyor.
Dördü arasında acer nitro 5 eğer 2022 kasalar ise.
Acerin nesi kötü hocam?Kasa olarak Acer, Monster ve HP Pavilion alma.
Nrden anlarım 2022 olduğunu
Acerin nesi kötü hocam?
Masa da kullanırken sorun yok. Sert bir hamle yaptığınızda bütün laptopların ekranı sallanır. Sadece diz üstünde kullanırken biraz sallanıyor.
Victus gerçekten sıkıntılı ama. Ekranını normal bir şekilde aşağı yukarı oynatıp bıraktığımda hacıyatmaz gibi sallanıyordu 9-10 defa.HP Victus'un ekran sallanma sorunu olsada hiçbir sıkıntı yaratmıyor, ekranı açarken elinizle yavaşça tutup yavaşlatın. Masayı salladığınızda da hafifçe sallansa da hiçbir sorun yaratmıyor.
Kesinlikle katılıyorum dostum.
Nrden anlarım 2022 olduğunu.
Şefim ne diyosun Victus alayım mı yoksa ona yakın 3050 Ti'li önerebileceğin bir şey varmı yorumların baya değerli12. nesil Intel veya 6. nesil AMD işlemci varsa 2022 kasadır.
Şefim ne diyosun Victus alayım mı yoksa ona yakın 3050 Ti'li önerebileceğin bir şey var mı yorumların bayağı değerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.