Hangi marka RTX 5070 Ti alınmalı?

Bütçe
50000
Hocam bir insana 5070Ti 2k çözünürlük için hatta bazen 4k çözünürlük için yetmiyorsa kusura bakmayın ama o insanda biraz doyumsuzluk vardır. 2k için en ideal monitörler 240-260hz civarı. Zaten 5070Ti bu fpsleri gereken oyunlarda rahatça verebiliyor. Ben şu ana kadar keşke 5080 alsaydım demedim açıkçası.

Haklı buluyorum. Biraz da yetinmek gerek bütçe yetmiyorsa veya gereksiz bir yükseltmeyse.

2K monitörüm var, 9600x işlemcimle uyumlu olsun istiyorum. Genelde RDR2, BF6, Valorant, AC Serileri, Kingdom Come Deliverance 2, EU5 gibi farklı farklı oyunlar oynuyorum. Şu an 4060ti (8GB) kullanıyorum.

2K monitörüm var, 9600x işlemcimle uyumlu olsun istiyorum. Genelde RDR2, BF6, Valorant, AC Serileri, Kingdom Come Deliverance 2, EU5 gibi farklı farklı oyunlar oynuyorum. Şu an 4060ti (8GB) kullanıyorum.
Bende 4060Ti 8 GB kullanıyorum 7500F ile. Dün şunu sipariş verdim:

Saf güç olarak 5070 Ti'dan bir tık önde ve fiyatı çok iyi şuan. 12 taksit var peşin fiyata.

Haklı buluyorum. Biraz da yetinmek gerek bütçe yetmiyorsa veya gereksiz bir yükseltmeyse.
Bütçe zorlanarak alınıyorsa 9070XT alınabilir bence. Burda önemli olan beklenti ne. Ben hikayeli oyunlarda Ray Tracing açmayı seven bir insanım. Bu yüzden AMD kart tercih etmedim. Ama dediğim gibi insanlarda bütçe sıkıntısı varsa aynı performans skalasında bulunan 9070XT almalılar.

Çok ikilemde kaldım. 5070 Ti alacağıma üzerine 10k koyup 5080 alınabiliyor. Gereksiz bir yükseltme olur mu olmaz mı bilemedim. 10K'ya PSU, Steam bakiye, mouse vs alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…