Hangi Markanın IPS Paneli Daha İyidir?

biadsiz

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. IPS panel monitör arıyorum, model önerisinden ziyade sizden hangi markanın IPS panelinin daha iyi olduğunu soracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sor o zaman
Bir teknoloji mağazasına gidip iki modeli gözle görerek karşılaştırmak en sağlıklısı olacaktır.

Bütçemi belirtip monitör tavsiyesi istemekten ziyade marka tavsiyesi istemek istedim. Sebebi panellere bakarak monitör modellerini karşılaştırmak. GençDeveloper; karşılaştırma imkanım bulunmuyor şuan ki bulunduğum konumdan kaynaklı etrafımda böyle bir mağaza yok. Bazı yerlerde verilen tavsiyelerde Samsung panellerinden söz ediliyordu renklerinden dolayı fakat bu IPS paneller için geçerli mi bilgim yok. Sadece kulak duyması bir söz. Tecrübesi olan var ise o yüzden IPS panel tavsiyesi almak istedim. Viewsonic 'in uygun fiyatlı IPS panel monitörleri var. VX serisi, hoşuma giden bir tasarıma sahip. Fakat panelin kalitesi anlamında göz ile tecrübe etmek gerekiyor gibi. Tecrübe etmek gibi bir şansım yok. Karşılaştırmış olanlar var ise tecrübelerini paylaşır ise memnun olurum.

LG nin IPS kalitesi çok iyi, tabii ki bütçene göre alacağın kalite değişecektir. Orta-üst segment LG IPS ler gerçekten renkler konusunda başarılı,düşük fiyatlılar için yorum yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…