Hangi Mi Band serisi alınmalı?

Saati azıcık daha uzağa taksam bir problem olur mu? Bir de başka tavsiyeleriniz var mı?
5 kullandığım süre içerisinde hiç kolumdan bile çıkarmadım istisnalar dışında. Hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Tavsiyem deniz suyu ve kimyasallardan koruyun mümkün mertebe.
Onun dışında önerebileceğim, uygulama içerisindeki saat yüzlerini beğenmiyorsanız 3. parti uygulamalar ile özel saat yüzleri indirebilirsiniz. Bu bilekliğin en sevdiğim tarafı buydu. Aklıma pek bir şey gelmiyor ama sizin özel olarak merak ettiğiniz bir şey olur ise beni etiketleyebilirsiniz.
 
Hocam saat geldi ama bir şey merak ediyorum, elimi yıkarken su gelse sorun olur mu? İlk defa kullanacağımdan dikkat etmem gereken şeyler nelerdir.😀
50m' ye kadar su geçirmiyor yani bir şey olmaz ama arkadaşın dediği gibi kimyasallardan ve tuzlu sudan uzak tutun. Muhtemelen yüzme havuzlarında kullanılır ama deniz suyuna kesinlikle sokmayın.
Saati azıcık daha uzağa taksam bir problem olur mu? Bir de başka tavsiyeleriniz var mı?
Uzağa derken hocam?
Bir de başka tavsiyeleriniz var mı?
Belki koruyucu cam alınabilir diye düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun.
 
Arkadaşlar cihaz Mi Fit ile eşleşiyor ama Wear Lite ile eşleşmiyor. Cihazı sıfırladım eşleşti ama bir seferden sonra tekrar eşleşmiyor. Bir de Mi Fit'te verilerim duruyor ama cihaza aktaramadım, nasıl aktarabilirim?
 

Geri
Yukarı