Hangi model PS5 alınmalı?

Neden Slim değil de Fat?

Slim alın. Daha iyi.

Ben Pro modelini bekliyorum almak için, ilk çıktığında alınmamalı mı ürün?
Bence Pro modellerde pek sorun olmaz. Slim de çıktığında kusursuz olarak çıktı. O olay sadece yeni konsol çıktığında geçerli bence. PS6 çıktığında hemen almak mantıklı değil ama Pro bence sorun yaratmaz.

Fat kasa öneririm, her PS'de fat'ler daha iyidir. (Bazıları hariç)
Mesela 2013'de bir tane PS3 Fat vardı bende, Altına da soğutucu takmıştım ferah ferah oynuyordum :D

Fat kasa öneririm, her PS'de fat'ler daha iyidir. (Bazıları hariç)
Mesela 2013'de bir tane PS3 Fat vardı bende, Altına da soğutucu takmıştım ferah ferah oynuyordum :D
Fat kasanın PS5'te pek bir numarası yok. Hiçbir avantajı yok neredeyse. Kazulet gibi kasa hem ağır hem görünüşü pek iyi değil. Depolama olarak daha az alanı var. Cd roam kısmı açıp kapatılmıyor. Port olarak Slim'de daha fazla giriş var. Fat'in tek olayı 3 5 derece soğuk çalışması onun da bir katkısı yok.

Fat kasanın PS5'te pek bir numarası yok. Hiçbir avantajı yok neredeyse. Kazulet gibi kasa hem ağır hem görünüşü pek iyi değil. Depolama olarak daha az alanı var. Cd roam kısmı açıp kapatılmıyor. Port olarak Slim'de daha fazla giriş var. Fat'in tek olayı 3 5 derece soğuk çalışması onun da bir katkısı yok.
Soğuk çalışması değil, ikisi de hemen hemen aynı sıcaklıkta çalışıyor. 10 tane model kodu arasından iyi olanını tutturmaya çalışacağıma giderim PS5 Slim alirim, ki öyle yaptim.

Soğuk çalışması değil, ikisi de hemen hemen aynı sıcaklıkta çalışıyor. 10 tane model kodu arasından iyi olanını tutturmaya çalışacağıma giderim PS5 Slim alirim, ki öyle yaptim.
Tam emin olmasam da aralarında ya 3 ya 5 derece var. Ki çok da fark etmez. Kimileri neslin sonuna gelince ısınınca görürsünüz tarzı şeyler söylüyor da çok ısınacak olsa bile 90 ile 95 derece arasında bir fark olmayacak zaten iki sıcaklık da zararlı. Fat kasanın şuan hiçbir olayı yok dümdüz dezavantaj.

Tam emin olmasam da aralarında ya 3 ya 5 derece var. Ki çok da fark etmez. Kimileri neslin sonuna gelince ısınınca görürsünüz tarzı şeyler söylüyor da çok ısınacak olsa bile 90 ile 95 derece arasında bir fark olmayacak zaten iki sıcaklık da zararlı. Fat kasanın şu an hiçbir olayı yok dümdüz dezavantaj.

Bencede hocam Slim aldim hafiza daha fazla daha az yer kapliyor yok sivi metal yok coil whine sorunu falan filan riskine gerek yok Slim en mantikli model bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı