Hangi model PS5 alınmalı?

Kimisi diyor git elden al , kimisi diyor ki elden çok pahalı online olarak al , sonra ötekisi diyor ki online alınca ne geleceği belli değil , satan herkes keyfine göre fiyat biçtiğinden epey karışık.

Atacağım siteden PS5 almayı düşünüyorum. Model kod falan sıkıntısı olan varmış. Bu attığımda bir sorun var mı yardımcı olursanız sevinirim.
İlk çıkan 2020 model PS5 almadığınız sürece bir sorun yok. İlk çıkan 2020 model PS5 cihazlarda kronik sıvı döküntüsü sorunu var. Soğutucu metal akıyor yani bildiğimiz ama bir kaç ay sonra bu hata yeni nesil modellerle düzeltildi. Şu an fat ya da Slim alabilirsiniz ama avantajlı olan Slim. Bir Dijital versiyon Slim alıp dilerseniz kutulu oyunlara merak sararsanız bir CD sürücüsü alıp PS5 cihazınıza takabilirsiniz. Fat kasada böyle bir avantaj yok. He derseniz benim param var ve yeni çıkacak oyunları son performansta oynamak istiyorum Pro modeli bekleyebilirsiniz ama 600 dolar olacağı söyleniyor. Ülkemize 800-900 dolardan girer.

İlk çıkan 2020 model PS5 almadığınız sürece bir sorun yok. İlk çıkan 2020 model PS5 cihazlarda kronik sıvı döküntüsü sorunu var. Soğutucu metal akıyor yani bildiğimiz ama birkaç ay sonra bu hata yeni nesil modellerle düzeltildi. Şu an fat ya da Slim alabilirsiniz ama avantajlı olan Slim. Bir dijital versiyon Slim alıp dilerseniz kutulu oyunlara merak sararsanız bir CD sürücüsü alıp PS5 cihazınıza takabilirsiniz. Fat kasada böyle bir avantaj yok. He derseniz benim param var ve yeni çıkacak oyunları son performansta oynamak istiyorum Pro modeli bekleyebilirsiniz ama 600 dolar olacağı söyleniyor. Ülkemize 800-900 dolardan girer.

Arkadaşın dediği CD sürücüsü de o kadar ucuz bir parça değil, aklınızda bulunsun tamam sonradan takabiliyorsunuz çıkarabiliyorsunuz Slim versiyonlarında ama ülkenin malum durumu neticesinde 7 bin TL fiyat etiketiyle satılıyor o sürücü, bilginize.

Alırken karar verin bence TR'de kutulu oyun dijitalden pahalı zaten çoğu oyun Plus'ta var onun dışında az çok aynı para yeni oyunlar ve artık bende CD alışkanlığı kalmadım ben dijital aldım sonradan daha pahalı oluyor Blu-ray alırsan ya CD'li al ya dijital.

Arkadaşın dediği CD sürücüsü de o kadar ucuz bir parça değil, aklınızda bulunsun tamam sonradan takabiliyorsunuz çıkarabiliyorsunuz Slim versiyonlarında ama ülkenin malum durumu neticesinde 7 bin TL fiyat etiketiyle satılıyor o sürücü, bilginize.
Türkiye fiyatından haberim yoktu ama standart satış fiyatı 80 dolardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı