Hangi model RX 5700XTY tercih edilmeli?

Meraklı Kedi

Centipat
Katılım
31 Mart 2020
Mesajlar
60
İnternetten birçok video izledim ve birçok firma RX 5700 XT yapımında özellikle ısı konusunda problem olduğunu gördüm. Şimdi bende RX 5700 XT almak istiyorum fakat hangi modeli önerirsiniz. Yabancılar en çok Gigabyte 3 fanlı modeli ve Sapphire öneriyorlar. ASUS'un ROG STRIX modelinde bile termal pad problemi olduğunu söylüyor birçok kullanıcı. 3500 TL bütçe ile hangi kartı önerirsiniz? 1 2 hafta sonra alacağım ama çok kararsızım. Bir arkadaşım da 2000 TL'ye bana RX 5700 XT referans kartı satayım diyor sana onu almak mantıklı mı? (Kendisi RTX 2070 aldı)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Referans kart önermem, bazı sorunları var. Custom modeller bu sorunları gideriyor (ısınma vb.) kaliteli modeller olan Msi Gaming X ve Sapphire Nitro+ var. Bunlar için de bütçenizi 500 TL arttırmanız gerek, ancak merak etmeyin, kesinlikle sizi üzmez, ben Nitro+ tercih ediyorum, ayrıca Rog Strix'in 5700 serisinden uzak durun, kronik sorunlu bir model.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı