Criasy0 Femtopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #1 Biliyorum, ikiside anime ismi. Ama hangisini nick olarak kulkanırsam kulağa daha hoş gelir? Hangisini kullanmamı önerirsiniz? Yaptığım ömürlük kalacak. Nickler Kira ve Rikka
Biliyorum, ikiside anime ismi. Ama hangisini nick olarak kulkanırsam kulağa daha hoş gelir? Hangisini kullanmamı önerirsiniz? Yaptığım ömürlük kalacak. Nickler Kira ve Rikka
american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 12 Eylül 2022 #2 Criasy0 dedi: Hangisini kullanmamı önerirsiniz? Yaptığım ömürlük kalacak. Genişletmek için tıkla... Hocam uzun süre kullanırsanız bir süre sonra sıkmaya başlayabilir yani.
Criasy0 dedi: Hangisini kullanmamı önerirsiniz? Yaptığım ömürlük kalacak. Genişletmek için tıkla... Hocam uzun süre kullanırsanız bir süre sonra sıkmaya başlayabilir yani.
MAHOA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 1.113 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 12 Eylül 2022 #3 Erkek oyuncuysan Rikka, Kadın oyuncuysan Kira. Ben erkek olduğunuzu varsayarak oy kullandım.