Çözüldü Hangi NVIDIA sürücüsü güncel?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Teknikeri
İyi sosyaller, GPU mu güncelledikten sonra laptop video izlerken fan açmaya başladı ve %100 GPU kullanımına ulaştı. Bende eski sürüme dönmek için NVIDIA'nın sitesinden sürücümü araştırdım fakat bana verilen sürücü eskiydi fotoğraflarda mevcut inceleyebilirsiniz. Sorun nerede benim ekran kartım güncel ise sitede verilen güncelleme sürümü neden bu kadar düşük.

Çözüm
İyi sosyaller, GPU mu güncelledikten sonra laptop video izlerken fan açmaya başladı ve %100 GPU kullanımına ulaştı.
Maalesef birçok kullanıcının en son sürüm olan 522.25 hakkında bu tür şikayetleri mevcut, doğrudur.

DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürüm olan 517.48'e dönebilirsin.

Bu NVIDIA TR sitesinden kaynaklanıyor. Eski tip 472.12 - Standard sürümü o. Yeni tip güncel sürücülere ulaşmak için aşağıdaki global siteyi kullanabilirsin. Arama seçeneklerindeki dil seçeneğinin English [US] olduğundan emin ol.
522 sürücüsü güncel. NVIDIA'nın neden böyle yaptığını bilmiyorum. Bazı kartlara eski, bazı kartlara yeni sürücü gösteriyor. Birkaç kez insanları sürücü konusunda yanlış yönlendirdiğim olmuştu, GeForce Experience en iyi sürücü desteğine sahip.

GPU modeli nedir? Desteği de kesilmiş olabilir.

GTX1650 Notebook var fakat yeni sürücüde sorunlar var dün forumda görmüştüm %100 kullanım ve video izlerken ısınma fan açma sorunları var. Sürücüyü tekrar yükleyip temiz kurulum deneyeceğim. Eski sürüme dönmenin yolu varsa önerilerinizi bekliyorum.

Linkten ulaşabilirsiniz.

3060 kullanıyorum sitesinde bende de eski sürücü çıkıyor GeForce Experience devam, servisine sorduğumda da oradakini kullanmamı önermişlerdi.

İyi sosyaller, GPU mu güncelledikten sonra laptop video izlerken fan açmaya başladı ve %100 GPU kullanımına ulaştı.
Maalesef birçok kullanıcının en son sürüm olan 522.25 hakkında bu tür şikayetleri mevcut, doğrudur.

DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürüm olan 517.48'e dönebilirsin.

Bu NVIDIA TR sitesinden kaynaklanıyor. Eski tip 472.12 - Standard sürümü o. Yeni tip güncel sürücülere ulaşmak için aşağıdaki global siteyi kullanabilirsin. Arama seçeneklerindeki dil seçeneğinin English [US] olduğundan emin ol.

Çözüm

DDU'ya gerek kalmadı hocam Özel kurulumu seçip temiz kurulum yaptım eski(kurulu) sürücüyü silip yerine yeniyi (bir düşük sürüm) kurdu.
Test sonucu: Video izlerken %4'ü geçmiyor ve fan açmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…