Hangi ön ödemeli kart ücret kesmez?

275713

Hectopat
Makaleler
16
Değerli dostlar ben ininal kullanıcısıyım fakat hiç memnun değilim çünkü ATM'de para yüklemede ücret kesiyor ayrıca aylık kullanım ücretide alıyor yok mudur şöyle ücret kesmeyecek bir kart? Ben aslında Tosla ile Papara arasında kaldım. Siz ne tavsiye edersiniz? Saygılar.

Bir bankadan kart çıkardıktan sonra papara ya da tosla edininiz. Atm kartı olmadan ön ödemeli kart kullanmanın mantıklı bir yanı yok.

Papara tercihimiz olsun alamiyosaniz Tosla alin.

İkisini de kullan kısıtlama yok sonuçta benim önereceğim kartlar Papara ve Tosla ikinci olarak da Paycell ve FUPS

Papara kullanabilirsiniz, Papara ile Akbank ATM'lerinden işlem ücreti ödemeden para çekebilir ve yatırabilirsiniz.

Ayrıca tosla da her ATM den ücretsiz para yatırabilirsiniz.

Banka kartınız yoks aönce onu çıkartın sonra Papara alırsınız.

Papara tercihimiz olsun alamiyosaniz Tosla alin.
İkisini de kullan kısıtlama yok sonuçta benim önereceğim kartlar Papara ve Tosla ikinci olarak da Paycell ve FUPS
Bir bankadan kart çıkardıktan sonra papara ya da tosla edininiz. Atm kartı olmadan ön ödemeli kart kullanmanın mantıklı bir yanı yok.
Teşekkürler güzel yorumlarınız için bende kararsız kaldım Tosla mı yoksa Papara mı geçsem ayrıca ön ödemeli kart tercihim yine de teşekkür ederim Tosla alacağım gibi duruyor ama gene de kararsızım bakalım.

Papara kullanabilirsiniz, Papara ile Akbank ATM'lerinden işlem ücreti ödemeden para çekebilir ve yatırabilirsiniz.
Ayrıca tosla da her ATM den ücretsiz para yatırabilirsiniz.
Banka kartınız yoks aönce onu çıkartın sonra Papara alırsınız.
Papara vs. sonraki adım olabilir ancak.

Enpara çıkart, rahatına bak.
Banka kartı önerileri için tekrar güzel arkadaşlarıma teşekkür ederim fakat tercihim ön ödemeli kart değerli arkadaşlar bazı arkadaşların yorumlarına baktığımda Tosla alacağım gibi duruyor teşekkürler hepinizin güzel yorumları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…