Hangi operatöre ne kadar ücret veriyorsunuz?

Beyler, bizim pakete her ay 10TL steam cüzdan kodu ve 200 RP kodu veriyormuş yeni haberim oldu, fırsatlar dünyası sekmesinde.
Hocam benim de özellikleri arasında yee alıyor ancak fırsatlar dünyası bölümünde görünmüyor.
 
Hem de ne kazık :D
İşini görüyorsa problem değil.
Türknet bağladım ilk önce. Birileri portumu çalıp başkasına vermiş. 2 yerden giriyorsunuz dediler. Çalan kim bilmiyorum ama baktım Türknet hakkımı savunmuyor. 10 gün boyunca bekledim baktım hiç arayan soran çözüm için uğraşan yok bende tepki olarak çıkıp TTNET'e geçtim. 12 ay yaptım uzun sürmesin diye 10 ayım kaldı sonra bakarız artık çaresine.

Mecbur idare ediyorum zaten altyapım maksimum 75 destekliyor ki santralden gelene kadar 65'e düşüyor çok bir kaybım yok ama fiyat çok pahalı.
 
TurkNet bağladım ilk önce. Birileri portumu çalıp başkasına vermiş. 2 yerden giriyorsunuz dediler. Çalan kim bilmiyorum ama baktım TurkNet hakkımı savunmuyor. 10 gün boyunca bekledim baktım hiç arayan soran çözüm için uğraşan yok bende tepki olarak çıkıp TTNET'e geçtim. 12 ay yaptım uzun sürmesin diye 10 ayım kaldı sonra bakarız artık çaresine.

Mecbur idare ediyorum zaten altyapım maksimum 75 destekliyor ki santralden gelene kadar 65'e düşüyor çok bir kaybım yok ama fiyat çok pahalı.

TurkNet kullanıyorum geçenlerde Türk Telekom saha dolabında arıza oldu Türk Telekom'lu komşuların interneti gitti benimki sağlamdı, gece benim internet lap diye koptu, ertesi gün komşulara sordum internetimiz geldi dedi, o zaman anladım adamlar kendi müşterisi için benim hattımı onlara bağlayıp benim internetimi kapattılar.
 

Geri
Yukarı