Hangi operatöre geçilmeli?

Turkcell'de gnç 25 tarifesi vardı 330 TL'ye iki ay önce ona geçmiştim bir bakın isterseniz.

@DarkEmir34 Bende 2 haftada bir köye gidiyorum köyde kuytu yerlerde Turkcell ve Vodafone bile çekmiyor.
İstisnai bölgeler dışında A şebekesi çeker B, C şebekesi çekmez sorunu oluşmaz. Köyde eviniz köhne yerde kuytuda ise gelen misafirlerden şebeke çeker çekmez öğrenin. Konum açısından genel bilgi için buradan mobil internet çekim gücü alt yapısı fikir verebilir: https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/kapsama-haritasi

Hocam Vodafone ben çözemedim. Tarlada 30 Mbps veriyor şehirde 15 Mbps görürsem sükrediyom.

Faturasız kullanmak daha sonra kampanya ile faturalıya geçmek daha mantıklı. Şu an türkcell, türk telekom ve vodafone de fiyatları aşırı yüksek. Beklemekten başka çare yok kampanyaları takip edip geçiş yapmak en doğrusudur.

Türkcell hattım var gnç nasıl ceviririm bunu? Faturalı olcak Yaş 18

Türk Telekom ve Vodafone kullanırken 10 GB hattım vardı kullanıyordum ama internet çekmiyordu bulunduğum bolgedende veya altyapidanda olabilir ama Turkcell'e geçtiğimde çok iyi çekmeye başladı ve hat olarak Turkcell'i daha ucuz buluyorum.

@DarkEmir34@AyaZx Aksine Turkcell pahalı bunun bir sebebi de haksız rekabet oluşmaması için en kaliteli operatör olmasından dolayı diğerleri kadar ucuza satılamıyormuş.

@DarkEmir34@AyaZx Aksine Turkcell pahalı bunun bir sebebi de haksız rekabet oluşmaması için en kaliteli operatör olmasından dolayı diğerleri kadar ucuza satılamıyormuş.

Hocam şu an Vodafone kendi hattımdan 12 GB 260 lira sunuyor uygunmu pek çözemedim ve öyle iğrenç denilecek kadar kötü bir kalitesi yok Sadece şehir içi biraz sıkıntılı. Önerebileceğiniz tarife veya birkaç şey yaparak ucuza getirme yolu falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…