Hangi Operatörü Önerirsiniz ?

Ben de Turkcell'den Vodafone'a geçtim. Turkcell'i aratmıyor. Hatta interneti daha hızlı geldi. 25 TL, 500 dakika, 1000 SMS, 2 GB internet. Tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
500 dakika, 4000 SMS, 2GB net 29 TL aldım.

Hayırlı olsun hocam. Faturalı esnek tarifeye geçip en iyisin yapmış bulundunuz. Çekim sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Kaç yıldır Vodafone kullanıcısıyım.

Vodafone'da uygun fiyatlı, bol internetli hangi paketleri önerirsiniz? Dakika ve SMS pek önemli değil.

Bütçe belirtmeniz yeterli hocam. Dilerseniz ben birkaç tarife sunayım size. Hattınızı Vodafone'a mı taşıyacaksınız?

• İstediğiniz, kontörlü paketler mi?
  • Faturalı paketler mi?

Bütçe belirtmeniz yeterli hocam dilerseniz ben birkaç tarife sunayım size hattınızı Vodafone ' ye mi taşıyacaksınız?

• İstediğiniz kontörlü paketler mi?
  • Faturalı paketler mi?
Taşımak ya da yeni faturalı hat almak istiyorum. 30 35 lira civarını düşünüyorum fiyat olarak.

Hocam, aileden 12 - 26 yaş arası bir kişi varsa ya da sizin yaşınız bu aralıktaysa 500 Dakika - 4000 Sms - 2 GB İnternet 29 TL. Yeni hat alırsanız 3 -4 TL vergisi gelir. 33 - 34 TL gibi bir rakam ödersiniz.

Tarifenin ismi Faturalı Esnek Tarife.

Arkadaşlar, geçmek isteyenlere öğrenciyse tavsiye ederim yoksa Turkcell' e devam etsin. Nedeni biz öğrenci adamız. Bize ucuz, interneti, dakikası, SMS'i bol tarife lazım. Bu açıdan Vodofone'dan memnunum lakin yaklaşık 6-7 senedir Turkcell kullanıp, çekim kalitesind6e nerede olursa olursa full. en az 3 diş gören biri olarak Vodofone'da sokakta, full kapalı mekanlarda 1-2diş görmek sinir bozabiliyor ama insan alışıyor. Aileme çok yük olmasın diye Turkcell'de kalmadım. Kendi paramı kazanmaya başlayınca direkt Turkcell'e geçeceğim bu da en az 10 senenin Vodefone'da geçeceği anlamına geliyor.

Hangi paketi kullanıyorsun?

Esnek tarife. 500 dakika, 4000 SMS, 2 GB internet 29TL. Hediye verdiler, 1800 dakika, 1800 SMS, 1.8 GB internet 3 ay geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…