Hangi Operatörü Önerirsiniz ?

30- 35 Lira civarında, 3-4 GB internet olan paket bakıyorum ama sadece Turkcell' de 39 Liraya 3 GB var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnışınız var hocam. Vodafone Faturalı Esnek Ekstra Tarifesi ;
  • 750 Dakika
  • 6000 Sms
  • 3 GB İnternet ayda sadece 39 TL 12 - 26 yaş aralığında hat sahibinin 1. Dereceden akrabasi olmasi kaydı ile bu tarifeden yararlanabilirsiniz. Yeni faturali hat alırsanız 4 lira da vergi gelir geçişlerde bu vergi 1.5 TL dir.

Merkezi bir alanda yaşıyorsanız Avea ile hiç sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Avea'nın çekim gücü genellikle -1 gibi katlarda azalabiliyor. Ben Avea tercih etmenizi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merkezi bir alanda yaşıyorsanız Avea ile hiç sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Avea nın çekim gücü genellikle -1 gibi katlarda azalabiliyor. Ben Avea tercih etmenizi öneririm.
Okulların açık olduğu süre zarfında merkezdeyim. Avea alt yapısını kullanan pttcelli kullanıyorum. Evde de ttnet olduğundan pek sıkıntı yok. Fakat tatillerde kasabaya ailemin yanına gittiğimde 3g desteklemeyen tek operatör avea. Hatta 2g si bile yer yer sıkıntılı. Bu konu ile avea ile irtibata geçtiğimizde yakın vadede planlamıyoruz dediler. O yüzden avea dışı bi operatör düşünüyorum. Yoksa 2g hızında sınırsız internet sağlıyor pttcell. Avea 3g alt yapısı var olsa 29 liraya 3gb internetli tarifesi uygun.

Kadıköy Yenisahra civarında oturuyorum. Evde 12-13 mbiti görüyor. Kullanım olarak bir sıkıntı yaşamadım. Aydın'a bazen gittiğimde bazı noktalarda zayıflayabiliyor o kadar. Ancak İstanbul içi oldukça kaliteli. Avea bu arada hattım. Ancak değiştiricek olursam da Vodafone'a geçerdim sanırım çünkü bir çok Turkcell kullanan arkadaşım memnun değiller. Fiyat olarak çok fazla çünkü eşdeğer paketlerine göre.

Ben size Turkcell' i ya da Vodafone' u seçmenizi öneririm. Çünkü Avea' nın nerede nasıl çekeceği tam belli olmuyor ama Turkcell ve Vodafone' da sizi yavaşlık konusunda çıldırtmayacaktır. Orta düzey de de olsa hızlı olacaktır interneti. Ben o ikisinden birini seçin derim. Bizim evde 3 operatörü de kullandık. Ankara/ Yenimahalle/ Ostim' de ikamet etmekteyim. Avea çıldırttı resmen bizi. Ama sonradan Vodafone ve Turkcell' i denedik ikiside (bizim için) gayet hızlıydı. Test ölçümlerin de (sadece Turkcell) 7-8 mbps görüyordum. Ben de şanslıydım herhalde güzel bir kampanya vardı. 500 Dk + 1000 SMS + 2 GB internet 25 TL idi ve Turkcell' e geçmiştim. İyiki de geçmişim diyorum.

Avea sıkıntılı çekim konusunda. Vodafone ise gayet ucuz ve kaliteli Turkcelli aratmaz size. 11 yıllık Telsim/Vodafone kullanıcısıyım tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…