Hangi Operatörü Önerirsiniz ?

Ben de Turkcell'den Vodafone'a geçtim. Turkcell'i aratmıyor. Hatta interneti daha hızlı geldi. 25 TL, 500 dakika, 1000 SMS, 2 GB internet. Tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone'da uygun fiyatlı, bol internetli hangi paketleri önerirsiniz? Dakika ve SMS pek önemli değil.

Hocam, aileden 12 - 26 yaş arası bir kişi varsa ya da sizin yaşınız bu aralıktaysa 500 Dakika - 4000 Sms - 2 GB İnternet 29 TL. Yeni hat alırsanız 3 -4 TL vergisi gelir. 33 - 34 TL gibi bir rakam ödersiniz.

Tarifenin ismi Faturalı Esnek Tarife.

Arkadaşlar, geçmek isteyenlere öğrenciyse tavsiye ederim yoksa Turkcell' e devam etsin. Nedeni biz öğrenci adamız. Bize ucuz, interneti, dakikası, SMS'i bol tarife lazım. Bu açıdan Vodofone'dan memnunum lakin yaklaşık 6-7 senedir Turkcell kullanıp, çekim kalitesind6e nerede olursa olursa full. en az 3 diş gören biri olarak Vodofone'da sokakta, full kapalı mekanlarda 1-2diş görmek sinir bozabiliyor ama insan alışıyor. Aileme çok yük olmasın diye Turkcell'de kalmadım. Kendi paramı kazanmaya başlayınca direkt Turkcell'e geçeceğim bu da en az 10 senenin Vodefone'da geçeceği anlamına geliyor. :)

Arkadaşlar geçmek isteyenlere öğrenciyse tavsiye ederim yoksa turkcell e devam etsin. Nedeni biz öğrenci adamız bize ucuz interneti dakikası sms bol tarife lazım bu açıdan vodofonedan memnunum lakin yaklaşık 6-7senedir turkcell kullanıp çekim kalitesinde nerede olursa olursa full en az 3 diş gören biri olarak vodofoneda sokakta full kapalı mekanlarda 1-2diş görmek sinir boza biliyor ama insan alışıyor. Aileme çok yük olmasın diye turkcellde kalmadım. Kendi paramı kazanmaya başlayınca direkt turkcelle geçicem buda en az 10 senenin vodefoneda geçeceği anlamına geliyor. :)
Hangi paketi kullanıyorsun?

Esnek tarife. 500 dakika, 4000 SMS, 2 GB internet 29TL. Hediye verdiler, 1800 dakika, 1800 SMS, 1.8 GB internet 3 ay geçerli.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı