Hangi oyuncu ekipmanları alınmalı?

vForce

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir anda hepsini almak istemiyorum o yüzden 3 şey arasında kaldım.

1 • Kasam Rampage görünüşü artık hoşuma gitmiyor ve PSU da 650W + o da Rampage bu yüzden.
“”ilk seçeneğim ASUS Prime beyaz ATX kasa ve ASUS TUF 750W +80 Bronze””

2 • Yine kasa olarak.
“Asus Prime ATX beyaz olanı alabilirim ama bu sefer PSU yerine içine NZXT 3x360mm birleşik fan alabilirim çünkü ekran kartını daha almadım RX 7700 XT alacağım o da 750W istiyor PSU o sebepten ötürü”

3 • Bir Diğer seçenekte Hawk FAB V4 ancak bunu alırsam da diğerlerini aralık ayında alamıyorum sandalyemde şuan kötü ama idare eder seviyede. Ne alırsam diğer seçenekler ocağa kalıcak çok zam yer diyede kararsız kaldım

Hangisini almam daha mantıklı olur siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_2764.png
    IMG_2764.png
    198,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2767.png
    IMG_2767.png
    245,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_2766.png
    IMG_2766.png
    176,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_2762.png
    IMG_2762.png
    173,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Arkadaşlar bir anda hepsini almak istemiyorum o yüzden 3 şey arasında kaldım.

• Kasam Rampage görünüşü artık hoşuma gitmiyor ve PSU da 650W + o da Rampage bu yüzden.
“”ilk seçeneğim ASUS Prime beyaz ATX kasa ve ASUS TUF 750W +80 Bronze””

• Yine kasa olarak.
“Asus Prime ATX beyaz olanı alabilirim ama bu sefer PSU yerine içine NZXT 3x360mm birleşik fan alabilirim çünkü ekran kartını daha almadım RX 7700 XT alacağım o da 750W istiyor PSU o sebepten ötürü”

• Ama bu sefer de üstteki seçenekler bir sonraki aya ocağa kalır. Ve yeni yıla gireceğimiz için yüksek ihtimal yukarıdakiler ve bu seçenek zam yiyecek.

Hangisini almam daha mantıklı olur siz olsanız hangisini seçerdiniz?

PSU bunu alabilir TUF yerine.
Diğerleri için atardım ama müsait değilim PSU'yu bulabildim şimdilik.

PSU bununla değiştirecek olsam bile 3 seçenekten hangisini seçmeliyim?
Yine o saçma Asus Prime ATX'i alıyorsunuz?
Çok daha iyi kasalar mevcut. Ayrıca tek fanı olan bir kasa bu.

birde alacağım şeçeneği aralıkta alıcam usta sinerji aralığa kadar zamı çakar büyük ihtimal

Yine o saçma Asus Prime ATX'i alıyorsunuz?
Çok daha iyi kasalar mevcut. Ayrıca tek fanı olan bir kasa bu.
bu fiyat bandında bundan iyi olan önerebileceğin bir kasa var mı? ayrıca almıyorum aralıkta koltuğu mu , kasa + fan mı yoksa kasa + psu mu alayım diye soruyorum

bu fiyat bandında bundan iyi olan önerebileceğin bir kasa var mı? ayrıca almıyorum aralıkta koltuğu mu , kasa + fan mı yoksa kasa + psu mu alayım diye soruyorum
Kasa alın deseydim gidip o modeli almayacaktınız yani? Nys...

Güç kaynağını net alın. Rampage'e güven olmaz, arkadaşın attığı modeli öneriyorum. Şuan kasanız varmı bilmiyorum ama varsa ve cidden kötü değilse, değiştirmenizin bir lüzmu yok. Kasa için bariz önerim pek yok, birazda tercih meselesi. Sadece o saçma olanı aklınızdan çıkarın.

Kasa alın deseydim gidip o modeli almayacaktınız yani? Nys...

Güç kaynağını net alın. Rampage'e güven olmaz, arkadaşın attığı modeli öneriyorum. Şuan kasanız varmı bilmiyorum ama varsa ve cidden kötü değilse, değiştirmenizin bir lüzmu yok. Kasa için bariz önerim pek yok, birazda tercih meselesi. Sadece o saçma olanı aklınızdan çıkarın.
daha iyisini önerirseniz onu almayı düşünürdüm. benimde boş kasalar ile ilgili pek bilgim yok çünkü. Kasam var sadece içindekileri yeni alacağım boş kasaya aktarıcam ancak ilk olarak Oyuncu koltuğu alıp sandalyemi mi değiştirsem yoksa Onu sonra alırım diyip yeni kasa ve güç kaynağı mı alsam onu bilemedim. Çoğu arkadaşım Hawkın yılbaşından sonra zamlanacağını öne sürüyor bu yüzden Kasa , Psu ve Nzxt 3 lü fanı sonraki aylarda almamı Oyuncu koltuğunu daha önce almamı öneriyor

daha iyisini önerirseniz onu almayı düşünürdüm. benimde boş kasalar ile ilgili pek bilgim yok çünkü. Kasam var sadece içindekileri yeni alacağım boş kasaya aktarıcam ancak ilk olarak Oyuncu koltuğu alıp sandalyemi mi değiştirsem yoksa Onu sonra alırım diyip yeni kasa ve güç kaynağı mı alsam onu bilemedim. Çoğu arkadaşım Hawkın yılbaşından sonra zamlanacağını öne sürüyor bu yüzden Kasa , Psu ve Nzxt 3 lü fanı sonraki aylarda almamı Oyuncu koltuğunu daha önce almamı öneriyor
Oyun koltuğu sizin durumunuza kalmış. Şahsen çok önem vermiyorum belim ağrısa bile, havalı görünselerde okadar para vermeyi tercih etmem.

Güç kaynağı ise önemli bir mesele, Rampage belki yıllarca gider belkide bir sıkıntı çıkarır. Pek garantisi yok. Eğer kasa varsa pek önemi yok. Ön tarafı delikli ve içine herşey rahatça sığsın yeter, genede kasa konusunda yeni konu açarsanız veya diğer arkadaş müsait olursa iyi şeyler bulursunuz. Kasa konusunda uzmanlığım yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı