Hangi oyunları oynuyorsunuz?

CoD Vanguard ne kadar gömülse de multisi oynatıyor kendini serinin eski oyunu cold warda yüklü onda da zombi modundan kalkamıyorum.
 
Sohbet muhabbet tarzında bir konu açmak istedim, şu aralar ne oynuyorsunuz? Neler aldınız indirimlerden?

Senenin sonuna yaklaşıyoruz, şu yılın oyunu ödüllerine bakınca anlıyoruz ki 2021 oyunsuz bir yıl olmuş. Oyun tavsiyeleri kategorisinde gezince bu durumu daha iyi anlıyoruz, önerecek oyun kalmadı resmen. Her şeyi oynadık, sömürdük ve yeni oyuna acıktık. 2022 yine iyi geçecek gibi görünüyor, Steam zam yapar korkusuyla gidip elden Ring'e ön sipariş verdim. Dolar 9, 80'den kalan almıştım, 300 liramı dolara yatırsaydım belki elden ring çıktığında birkaç oyun daha alabilirdim. Ytd :D

Neyse gereksiz sene özetim bu kadardı, ben ne oynuyorum? Geçen indirimlerde 200 liraya RDR2 bayıldım ancak şimdi 150 liraya düştü, onun üzüntüsüyle vahşi batıda at sürüyorum. RDR 2 gerçekten üzerine düşünülmüş, kaliteli ve yine önceki Rockstar oyunları gibi ölümsüz bir eser olmuş. Yani bu oyunu 20 yıl sonra dahi oturup oynarım, eğlenirim.

Onun dışında succubus almıştım indirimlerde, çok kötü gerçekten. Gore ve vahşet severim ama bu olmamış, oyun hiç sarmadı. İadeyi bastım anında, Kenshi'yi aldım onun yerine. Kenshi'yi az çok biliyorsunuzdur, çok iyi bir oyun. RDR 2 maceram bitince kenshi saracağım.
Genelde Roblox ama 'linux' Roblox desteklemediği için oynayamıyorum ona çözüm arıyorum.
 
Oyunun ne olduğunu bile bilmiyorum ama eskiden Minecraft'a yapılan bir ön yargı yapılıyormuş gibi hissediyorum. Belki sadece kitlesinin yaş ortalaması yüzündendir, ilerde Pewdiepie falan oynarsa değişebilir bu durum. :D
Robloxun yaş kitlesine malesef çok küçük türü şeyler diyorlar :(
 
1638295668605.png


İndirilmeyenler;
Metro 2033 serisi.
Little Nightmares.
Abzu.
NBA 2K22.
 
The hunter Epic Games'de bedava.
Bedava diye kalitesi gözünüzde aman düşmesin, çok iyi oyundur. Arkadaşlarla da çok iyi sarar.
Al benden o kadar. Ben de yakın zamanda oyunsuz kalacağım. Bu aralar; Police Simulator: Patrol Officers, Marvel's Guardians of the Galaxy, Motorcycle Mechanic Simulator ve Horizon Zero Dawn aldım. Listede oynamayı bekleyen 7-8 oyun daha var. Şu an Watch Dogs 2 oynuyorum sıfırdan. Bunlar bitince ve yeni oyun gelmezse veya çıkmazsa vay halimize...
Watch Dogs'ları daha hiç oynamadım, Epic dağıtmıştı sanırım geçen kütüphanemde duruyor. Rdr 2 bitince ek olarak bu iki seriye sarabilirim.
 
Tonla oyun var, oyunlara o kadar para yığdım (Ki benim gibi insanların da olduğundan eminim) ama gel gör ki aktif olarak League of Legends adındaki hayat emici oyunu yıllardır oynuyorum.
Nasipse bugün de birkaç oyun alacağım, bakalım oynar mıyım?
KEKEW.png
 

Geri
Yukarı