Hangi oyunu bekliyorsunuz?

Halo Infinite, serinin hayranı ve 5. oyunu beğenmeyen biri olarak serinin sonunda özüne dönmesi beni aşırı mutlu etti. E3 2018'de ilk gösterildiği andan beri en çok beklediğim oyun. Müzik ve hikaye açısından aşırı parlak duruyor ve özellikle bu 2 konuda oyunu feci merak ediyorum.

Forza Horizon 5, her bir oyununa yüzlerce saat gömdüğüm ve içimdeki araba sevdasını dindiren tek oyun. Hala istediğim kadar devasa bir haritaya sahip olmasa da favori forzam olan Horizon 3'ün havasını veren yağmur ormanlarına ve güzel bir sahile sahip. Araç listesi ve müzik listesi pek iddialı durmasa da grafikleri nefes kesiciydi.

Elden Ring, Souls oyunlarında savaşırken aldığım zevk benzersiz. Bosslar, müzikler ve bölüm tasarımlarına gösterilen özen inanılamaz. Yine souls oyunlarının kalitesinde eşsiz bir oyun bekliyorum.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, gereksiz bir proje olduğunu düşünüyorum. Keza Rockstar remaster/remake işinde iyi de değildir. Üstelik kendi motorlarını kullanmak yerine Unreal kullanmaları var oyunu mobile de çıkartacak olmaları endişeleri arttırıyor. Yine de VC başta olmak üzere 3 efsane oyunun tekrar dirileceği fikri merakımı uyandırmıyor değil. Umalım ki bu sefer müziklerin lisanslarını yenilemeyi unutmasınlar.

Half-Life 3, çıkacağı yok ama insan bekliyor işte. Half-Life: Alyx de biraz gaz verince bir umutlanmadım değil.
 

Geri
Yukarı