Hangi oyunu neden oynamalısın?

BioShock infinite; evrenin güzelliği yaptığı eleştiriler ve özellikle Infinite'in sonundaki açıklık insanı kuantum teorileri öğrenmeye itiyor.
Tomb Raider serisinin Legend, anniversary ve underworld üçlemesi; senaryosu çok iyi olmasa da içerdikleri bulmacalar gerçekten kafa açar cinsten özellikle anniversary'i tavsiye ederim.
 
Detroit Become Human, oyunun aşırı derecede ilginç ve içine çeken bir hikayesi var. Ayrıca hikayesi biraz da Dünya'nın geleceğini yansıtıyor. Eğer Playstation veya iyi bir Pc'niz varsa kesinlikle öneririm. Ayrıca oyun yapısı normal oyunlardan baya farklı.
 
Bana daha az bilinen oyun önerir misiniz bu arada oyun kıtlığı yaşıyorum şu sıralar çoğu oyunu oynadım offline olanları bitirdim.(Türü fark etmez)
Dead Space, Borderlands, NieR:Automata, Spec Ops: The Line, Wolfenstein oyunları, Mass Effect serisi, Dishonored serisi, Bioshock serisi
 
Dead Space, Borderlands, NieR: Automata, Spec Ops: The Line, Wolfenstein oyunları, Mass Effect serisi, Dishonored serisi, BioShock serisi

Teşekkürler öneriniz için Borderlands ve Dishonered(ikisini de oynuyamamıştım nasip olmamıştı) serisini oynarım onun dışında diğerlerini oynadım BioShock hariç alışamadım bir türlü ona BioShock Infinite 2 saat oynayıp bırakmıştım garip gelmişti ama belki seriyi baştan bir denerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı