Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 7 Ocak 2022 #41 Bellek sıcaklığına +20 derece ekleyin ne olduğu az çok anlarsınız. Bu arada GDDR6X bellekler çok daha sıcak çalışıyor. 100 derece olanları gördüm. Son düzenleme: 7 Ocak 2022
Bellek sıcaklığına +20 derece ekleyin ne olduğu az çok anlarsınız. Bu arada GDDR6X bellekler çok daha sıcak çalışıyor. 100 derece olanları gördüm.
yiscan24 Kilopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #42 Nicehash kullanıyorum. Biriktikçe XLM çevirip az bir komisyonla Binance hesabıma gönderiyorum. 6600XT 60w 33mh/s
Nicehash kullanıyorum. Biriktikçe XLM çevirip az bir komisyonla Binance hesabıma gönderiyorum. 6600XT 60w 33mh/s
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 7 Ocak 2022 #43 ETH de şu sıralar bayağı düşüyor Bakalım 100 dolara kadar düşer ise kimler bırakacak
ismailYıldırım Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 292 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #44 Atamyolundayız dedi: ETH de şu sıralar bayağı düşüyor. Bakalım 100 dolara kadar düşer ise kimler bırakacak Genişletmek için tıkla... Letgo'da başlar sahibinden temiz kullanılmış mining yapılmamış ekran kartı ilanları.
Atamyolundayız dedi: ETH de şu sıralar bayağı düşüyor. Bakalım 100 dolara kadar düşer ise kimler bırakacak Genişletmek için tıkla... Letgo'da başlar sahibinden temiz kullanılmış mining yapılmamış ekran kartı ilanları.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #45 Atamyolundayız dedi: ETH de şu sıralar bayağı düşüyor Bakalım 100 dolara kadar düşer ise kimler bırakacak Genişletmek için tıkla... Tövbe de ağzından yel alsın ismailYıldırım dedi: Letgo'da başlar sahibinden temiz kullanılmış mining yapılmamış ekran kartı ilanları. Genişletmek için tıkla... Vallahi o zaman ucuza kart kapatıp madenciliği büyütmek zekice olurdu illaki artacak coinlerin değeri.
Atamyolundayız dedi: ETH de şu sıralar bayağı düşüyor Bakalım 100 dolara kadar düşer ise kimler bırakacak Genişletmek için tıkla... Tövbe de ağzından yel alsın ismailYıldırım dedi: Letgo'da başlar sahibinden temiz kullanılmış mining yapılmamış ekran kartı ilanları. Genişletmek için tıkla... Vallahi o zaman ucuza kart kapatıp madenciliği büyütmek zekice olurdu illaki artacak coinlerin değeri.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #46 Ulan bir hevesle 10 lira kazdım onu da Binance de çerçöp ettim. yiscan24 dedi: NiceHash kullanıyorum. Biriktikçe xlm çevirip az bir komisyonla Binance hesabıma gönderiyorum. 6600XT 60W 33mh/s Genişletmek için tıkla... Hangi programla kazıyorsun hocam?
Ulan bir hevesle 10 lira kazdım onu da Binance de çerçöp ettim. yiscan24 dedi: NiceHash kullanıyorum. Biriktikçe xlm çevirip az bir komisyonla Binance hesabıma gönderiyorum. 6600XT 60W 33mh/s Genişletmek için tıkla... Hangi programla kazıyorsun hocam?
yiscan24 Kilopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #47 SSVinvo dedi: Ulan bir hevesle 10 lira kazdım onu da Binance de çerçöp ettim. Hangi programla kazıyorsun hocam? Genişletmek için tıkla... Nicehash'te Nbminer plugins kullanıyorum.
SSVinvo dedi: Ulan bir hevesle 10 lira kazdım onu da Binance de çerçöp ettim. Hangi programla kazıyorsun hocam? Genişletmek için tıkla... Nicehash'te Nbminer plugins kullanıyorum.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 7 Ocak 2022 #48 Turquoise Blue dedi: Tövbe de ağzından yel alsın Vallahi o zaman ucuza kart kapatıp madenciliği büyütmek zekice olurdu illaki artacak coinlerin değeri. Genişletmek için tıkla... Geçmiş de olmuştu ama tam yılı hatırlayamadım.
Turquoise Blue dedi: Tövbe de ağzından yel alsın Vallahi o zaman ucuza kart kapatıp madenciliği büyütmek zekice olurdu illaki artacak coinlerin değeri. Genişletmek için tıkla... Geçmiş de olmuştu ama tam yılı hatırlayamadım.
ismailYıldırım Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 292 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #49 Atamyolundayız dedi: Geçmiş de olmuştu ama tam yılı hatırlayamadım. Genişletmek için tıkla... 2017'ydi yanlış hatırlamıyorsam.
Atamyolundayız dedi: Geçmiş de olmuştu ama tam yılı hatırlayamadım. Genişletmek için tıkla... 2017'ydi yanlış hatırlamıyorsam.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #50 Atamyolundayız dedi: Geçmiş de olmuştu ama tam yılı hatırlayamadım. Genişletmek için tıkla... Evet olmuştu. Tekrar olmaması dileğiyle
Atamyolundayız dedi: Geçmiş de olmuştu ama tam yılı hatırlayamadım. Genişletmek için tıkla... Evet olmuştu. Tekrar olmaması dileğiyle