S Shamker07 Centipat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #51 ismailYıldırım dedi: Eki Görüntüle 1262854 Hive OS kullanıyorsan buradan. Windows kullanıyorsan bilmiyorum. Binace'deki gibi kullanıcı KuCoin kullanıcı adı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sadece üstteki gpu sıcaklığı yazıyor, çekirdek sıcaklığını nasıl açtınız alttaki sıcaklık değerini?
ismailYıldırım dedi: Eki Görüntüle 1262854 Hive OS kullanıyorsan buradan. Windows kullanıyorsan bilmiyorum. Binace'deki gibi kullanıcı KuCoin kullanıcı adı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sadece üstteki gpu sıcaklığı yazıyor, çekirdek sıcaklığını nasıl açtınız alttaki sıcaklık değerini?
ismailYıldırım Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 292 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #52 Shamker07 dedi: Hocam bende sadece üstteki GPU sıcaklığı yazıyor, çekirdek sıcaklığını nasıl açtınız alttaki sıcaklık değerini? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ayar yapmadım. GPU ve bellek sıcaklığını gösteriyor. Hive OS'un son sürümü yüklü belki ondan gösteriyordur.
Shamker07 dedi: Hocam bende sadece üstteki GPU sıcaklığı yazıyor, çekirdek sıcaklığını nasıl açtınız alttaki sıcaklık değerini? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ayar yapmadım. GPU ve bellek sıcaklığını gösteriyor. Hive OS'un son sürümü yüklü belki ondan gösteriyordur.