Hangi R9 280X Ekran Kartını Almalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet tartışmaya döndür , Vapor x veya Dual x alacağım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de arkadaşla sorunum aynı dual x alacağım acaba dcu2 top ile arasında ne kadar fps farkı vardır? Sistemi aldıktan 4-5 sene sonra bir daha sistem toplamayacağım 3 gb 384 bit olduğundan ileriye dönük olduğundan r9 280x i seçtim gtx 770 almamakla yanlış mı yapıyorum ? Multiplayer oyun oynamayacağım batf 4 gibi. Bunu da baz alarak cevaplar mısınız sorularımı? Teşekkürler

Bana kalsa r9 280x almalı. Ama ileride ne olacağı belli olmaz tabi.

280x toxic alman bence daha iyi olur. Burada tüm modellerin kıyaslaması var seçimini yapmanda yardımcı olur. Ayrıca GTX 770'lerle de kıyaslayabilirsin seçtiğin kartı.

Hocam cevap için teşekkürler, benim kafamda da Toxic vardı ancak şunları görünce soğudum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dual X yeterli olmaz mı? DirectCU II TOP alayım dedim onda da Asus'un R9 280X kartlarında soğutma problemi varmış diye duydum? GTX 770 alıyım diyorum 2 GB diye ileride sorun yaşarım diye vazgeçiyorum. Yardımcı olur musunuz? Tekrardan teşekkürler.

Peki FX 6300 ile GTX 770 veya R9 280X darboğaz yapar mı? Teşekkürler.

FX 6300 darboğaz yapmaz. Ama Bence Dual X veya Vapor X almalı çokta fazla para yüklemeye gerek yok.

Fx 6300 darboğaz yapmaz. Ama Bence dual x veya vapor x almalı çokta fazla para yüklemeye gerek yok
Sağolun hocam ben de aynı görüşteyim. Ya Dual X ya da Vapor X alacağım yardımlarınız için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…