Hangi R9 280X Sürümünü Almalıyım?

Daha fazla  
Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum, düşündüğüm ekran kartı R9 280x fakat hangi modelini alacagımı tam bilemiyorum yardımcı olur musunuz? Adana TOXIC modeli yok, MSI modeli de yok, Asus'ta Artifact sorunu var diyorlar, şuan en yakın tri - x gibi geliyor ama yardımcı olur musunuz bilirkişi olarak?

Teşekkürler...

NOT: Başka grafik kartları da önerebilirsiniz. Bütçede biraz zorlama yaparsam GTX 970 alırım gibi geliyor ama siz yine de öneriniz varsa önerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bütçede zorlama yaparak GTX 970 alın. Daha az güç tüketiyor, daha az ısınıyor ve daha fazla performans veriyor. GTX 780'den dahi performanslı çalışan bir kart. Madem para veriyorsunuz, imkanınız varsa GTX 970 alın. Ayrıca Nvidia sürücü konusunda çok başarılı. Yeni seri bir ekran kartınız olacak, sürekli sürücülerle iyileştirmeler alacaksınız oyunlarda.

Ben de böyle düşünüyorum ama bütçede sıkıntı yaşarsam mecburen r9 280x almak durumunda kalacagım, 280x in modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı