Hangi RAM'i seçmeliyim?

TheImaMm1905

Hectopat
Daha fazla  
  • Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB 3200MHz.
  • Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3200MHz.
  • HyperX Fury 8 GB 3200MHz.
  • Crucial Ballistix 8 GB 3200M.
Yeni sistem topluyorum. Son olarak RAM kaldı. Anakartım 3200 MHz RAM destekliyor. Aralarında seçim yapamadım. Sizce oyun performansı olarak hangisini seçmeliyim? (Intel sistem topladım)

Son düzenleyen: Moderatör:
4 RAM'in de kalitesi aynı aslında. Ama Corsair güzel markadır. HyperX'te aynı şekilde. Kingston zaten bir dönemlerin tekeliydi adeta. Bu 3 lüden istediğini alabilirsin.
Ballistix alırdım ben olsam.

Marka olarak aralarında en kötüsü o değil mi neden onu seçerdin? Ben olsam Kingston'ya da Corsair alırdım.

4 RAM'in de kalitesi aynı aslında. Ama Corsair güzel markadır. HyperX'te aynı şekilde. Kingston zaten bir dönemlerin tekeliydi adeta. Bu 3 lüden istediğini alabilirsin.

Marka olarak aralarında en kötüsü o değil mi neden onu seçerdin? Ben olsam Kingston'ya da Corsair alırdım.

En iyisi. OC performansı çok iyi rahatlıkla 3600MHz CL14 seviyelerine çıkıyor.

En iyisi. OC performansı çok iyi rahatlıkla 3600MHz CL14 seviyelerine çıkıyor.

Over clock yapacağından bahsetmemiş ki. Yani normal kullanımda Kingston tercih ederim. Ben mesela Corsair almışım. İtopya'dan şimdi kontrol ettim. Aldığım model bu Corsair 8 GB Vengeance LPX siyah 3200MHz CL16 DDR4.

Bilmemene veriyorum :D bu model ram gayet güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı