Hangi Resimde Ghosting Var?

• Konuyu başlatan GCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 4.358

Hangi Resimde Ghosting Var?

• 1

• 2

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Daha fazla  
Hangisinde ghosting var?

Birinci fotoğraf ya da ikinci fotoğraf olarak yanıtlamanız yeterli.

1.
1.jpg

2.
2.jpg

Hareket bulanıklığı daha betermiş. Ancak ikisini de düzeltmenin bir yolu yok mu? Bu arada ben arkadaşımda AOC G2460PQU denemiştim ve benim gözüme CS:GO'da bir şey çarpmadı. Ghosting olduğu yerler biraz daha mı farklı oluyor?

İnsanlar bilmediği şeyi fark edemez. Çünkü; bilmiyor ve bilmediği şeyler gözüne çarpmaz, çarpsa bile onu algılamaz.

Mesela FreeSync ve G-Sync çıkmadan önce; ben oyunlarda asla ve asla yırtılma gibi şeyleri görmemiştim. Sonra bu teknolojiler nedir diye araştırdıktan sonra birkaç oyun denedim ve gözlerime inanamadım. Ben bunları nasıl fark edemedim!

İnsanlar bilmediği şeyi fark edemez. Çünkü; bilmiyor ve bilmediği şeyler gözüne çarpmaz, çarpsa bile onu algılamaz.

Mesela FreeSync ve G-Sync çıkmadan önce; ben oyunlarda asla ve asla yırtılma gibi şeyleri görmemiştim. Sonra bu teknolojiler nedir diye araştırdıktan sonra birkaç oyun denedim ve gözlerime inanamadım. Ben bunları nasıl fark edemedim!
Yırtılmalar benim her zaman gözüme takıldı ama attığınız resimde bildiğin ekran yok olmuş artık :D Her neyse bu sorunlar nasıl aşılıyor peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı