Hangi RTX 5070 Ti modeli tercih edilmeli?

• Konuyu başlatan Jay00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 830
Listeye şuanlık 5070 TI eklemişler iyi bir fiyata düşer ise 5070 yerine TI düşünebilirim ben ama şu anlık fazla birşey gözüme çarpmadı Anakart Ekran kartı sıvı soğutma lazım bana şuanlık gerisi hazır diğer parçalar da indirime girerse tabi tadından yenmez
Listeye koydukları Asus ROG B850-A anakart da kötü değildir. Daha eklerler saat erken.

Listeye koydukları Asus ROG B850-A anakart da kötü değildir. Daha eklerler saat erken.
Evet eklemişler de benim anakarta ayırdığım bütçe 8 9 falan bu indirime girse kaç yazar :) B650 MP alacağım şaka bir yana daha erken dediğiniz gibi insallah işe yarar birşeyler gelir

Evet eklemişler de benim anakarta ayırdığım bütçe 8 9 falan bu indirime girse kaç yazar :) B650 MP alacağım şaka bir yana daha erken dediğiniz gibi insallah işe yarar birşeyler gelir
Belli olmaz o 5070ti ekran kartı da 46'dan 38'e düştü sonunda. Bazen olabiliyor bazen de satış fiyatını yükseltip indirimmiş gibi de yapıyorlar çakallar. 😀

Belli olmaz o 5070ti ekran kartı da 46'dan 38'e düştü sonunda. Bazen olabiliyor bazen de satış fiyatını yükseltip indirimmiş gibi de yapıyorlar çakallar. 😀
Valla yapmışlar hocam ayıptır günahtır ya Pny5070 ekran kartı 28.000 tl ile en ucuz seçenekti 38 e çıkarmışlar 2 saatde cidden yazık günah

Hocam alınır mı TI yada Normal 5070? Başka önerdiğiniz var mi indirimi güzel

5070 indirim ile 26.999 TL , 5070ti ise indirim ile 38.999 TL ye düştü gayet alınabilir fiyatlar piyasaya göre.
Peki 5070TI Değer mi çok kararsız kaldım bütçemi zorlayacak ama değecek bir fark ve piyasaya göre uygunsa almayı düşüneceğim

Peki 5070TI Değer mi çok kararsız kaldım bütçemi zorlayacak ama değecek bir fark ve piyasaya göre uygunsa almayı düşüneceğim
Birde ben 7600 düşünüyordum 7500F indirime girmiş 5500tl ne düşünüyorsunuz

Peki 5070 Ti Değer mi çok kararsız kaldım bütçemi zorlayacak ama değecek bir fark ve piyasaya göre uygunsa almayı düşüneceğim

Bir de ben 7600 düşünüyordum 7500F indirime girmiş 5500TL ne düşünüyorsunuz

5070 Ti değer hem VRAM hem de özellik bakımından daha yüksek. İşlemci de güzel fiyatta alınabilir.

Hocam alınır mı TI yada Normal 5070? Başka önerdiğiniz var mi indirimi güzel
Bütçen varsa 5070 önermem 12 GB az. Onun yerine 9070XT al daha iyi. Ti olanı öneririm.

Birde ben 7600 düşünüyordum 7500F indirime girmiş 5500tl ne düşünüyorsunuz
Alınır bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı