Hangi RTX 5080 modeli alınır?

emin12222

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar acaba bana alınacak ve alınmayacak 5080 modellerini önerir misiniz? Bir türlü karar veremedim ona göre para ayarlıyorum da şimdiden çok teşekkür ederim. İyi günler.

Para yığmana gerek yok ucuz modellerde gayet iyi burada görünüş ve istek ön planda bütçene göre ayarla MSI için 80k vericegine 62K ver PNY al Palit al kalan parçaları yükselt derim.

CL30 6000MHz 64 GB RAM, 2TB SSD Samsung 9100Pro, 7 9800x3D MSI X670E Gaming Plus PNY alasim gelmiyor sogutmasi iyi olsun yeter.

Sogutmasi iyimidir bunu almayi dusunuyom

Var aslinda

60-70

Bundan aldım. Vapor Chamber var kartta

5 tane de ısı borusu saydım 6. yı görememiş bile olabilirim. MSI-ASUS vs modellerinin Vapor chamber modelleri 15-20bin arası daha pahalı. Kartta yük altında ses-coil whine falan duymuyorum çünkü 360mm sıvı sogutucunun hafif uğultusu bastırıyor. Sıcaklıkları yük altında 60-70 arası geziniyor otomatik fan profilinde.

3-4 gün önce 62Bin'di. Bu fiyatları takip et kaçırma. Zotac, bilmiyorsan eğer ABD markası.

PNY de alabilirsin, çok köklü firma Gaming gpu işine daha yeni girdi, eskiden workstation ekran kartları yaparlardı oyun işine bulaşmazlardı.

Bundan aldım. Vapor Chamber var kartta

5 tane de ısı borusu saydım 6. yı görememiş bile olabilirim. MSI-ASUS vs modellerinin Vapor chamber modelleri 15-20bin arası daha pahalı. Kartta yük altında ses-coil whine falan duymuyorum çünkü 360mm sıvı sogutucunun uğultusu bastırıyor. Sanki uçak motoru çalışıyor.

3-4 gün önce 62Bin'di. Bu fiyatları takip et kaçırma. Zotac, bilmiyorsan eğer ABD markası.

PNY de alabilirsin, çok köklü firma Gaming gpu işine daha yeni girdi, eskiden workstation ekran kartları yaparlardı oyun işine bulaşmazlardı.
Knk yurtdisindan aliyom galiba yazmamisim vergi iadesi felanda oluo

İşine geleni al o zaman marka fark etmez hepsi iyi modeller 1600DOLAr civarına 10 modelden çoğu gelir Astral ve Gaming Trio bakın varsa özel modeller onlara da bak

Kanka ASUS TUF düşünüyorum bir ASUS ROG fazla. Şu an bir de inspire düşünüyorum bunum gibi marka onerirmiisin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı