Hangi RX 570 modeli alınmalı?

Yani böyle bir bilgi var gerçekten diyince ne biliyim kafam karıştı.

Kendimi kanıtlamak için çabalamayacağım. RX 580 bile 8 GB VRAM'i dolduramazken, RX 570 için bunu beklemek gereksizdir.

Strix 570 çok iyi değil aslında arkaplakası yok bu RX 570 modellerinde biraz cimriye kaçmışlar efsane hali olan 3 fan ve arka plakalı olsa hadi 3 fanı geçtim arka plakası olsa çok iyi olurdu kanımca.

Tercih meselesi Rainbow, GR Wildlands gibi oyunlarda 4 GB veriyi aşabiliyor ek ayar yan ayarı çok olan oyunlarda bu durum mevcut. Arada fiyat farkı azsa buna kesinlikle değer o yüzden Sapphire alman daha mantıklı ilerisinde bunun faydası görülebilir. Örneğin 4 GB ve 8 GB modellerinde COD WW2 oyunun performans farkı mevcut. Ha 8 GB RX 570 VS 4 GB RX 580 olsa o zaman RX 580 seçmek bence daha mantıklı olurdu arada fiyat farkı olmasa mesela.

Fiyat farklarını gözetmedim RX 570 8 GB ve 4GB'ın arasındaki. Pek fazla yoksa 8 GB kullanılabilir.

Sonunda bu kanaate varabildiniz.
Performans açısından dediğim yorumun arkasındayım halen. 240 GB bir SSD fiyatı kadar fark olduğunu varsaydım. O kadar değilse 8 GB versiyonunu almak daha mantıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…