Hangi RX570 modelini tercih etmeliyim?

Bütçe
1400
Asus'un ROG Strix 4GB OC modelini kullanıyorum. Oldukça memnunum.

Çeyreği mi bilmem tabii ama ben sorun yaşayan birçok kişi gordum kolay kolay da cozulmuyor uyarmak istedim kendisi bilir hic bir markanin fan boyu değilim fakat NVIDIA'dan AMD'ye geçince sorunlar yasadim bu da beni AMD kartlardan soguttu.

Benim için evet 3-4 fps çok bir sorun etmez ama ısınma sorunu edebilir çünkü kasa baya eski ve ekran kartı da ısınırsa sorunlar çıkacaktır diye düşünüyorum yani baya bi ısınma yapar mı bu msi kartı?

Peki benim hangi modeli almamı tercih edersiniz?
Hayır dostum yine 3,4 derece fark eder.

RX 570 Artık alınmaz.Eskiden fiyatları 800 900 TL civarındaydı alınabilirdi şimdi ondan daha güçlü, daha az güç tüketen ve fiyatı çok yakın bir kart var.
Hiç o marka kart kullanmadıysan ucuz diye tavsiye vermemelisin bence.
Herkes msi'ı kötülerken siz neden bu kadar emin konuşuyorsunuz hocam?
Çoğu arkadaşımda var ondan dolayı konuşuyorum, Reddit'e de bakarsınız beni onaylar nitelikte konular bulabilirsiniz.

RX 570 Artık alınmaz.Eskiden fiyatları 800 900 TL civarındaydı alınabilirdi şimdi ondan daha güçlü, daha az güç tüketen ve fiyatı çok yakın bir kart var.
Vatan'da 1900tl ve benim olduğum şehir'de stokta yok. Daha sonrasında ise kfa2 markası tercih edilir mi bilemem ama oyun için karşılaştırmalara bakınca rx570 10 fps daha düşük gösteriyor fakat 10 fps için 400-500tl daha fazla vermeye bence değmez. Dediğiniz marka'yıda hiç duymadım.

Vatan'da 1900TL ve benim olduğum şehir'de stokta yok. Daha sonrasında ise kfa2 modeli tercih edilir mi bilemem ama oyun için karşılaştırmalara bakınca RX570 daha üstün gibi gözüküyor.

Sen yanlış videoya bakmışsın bu GTX 1650 değil GTX 1650 Super RX 570'den daha güçlü.
Ben en güçlü RX 570 modelini kullanıyorum ve sana önerim GTX 1650 Super'dir marka kötü değil Galax markasının ürünü.

Strix her türlü bu arada RX570 sorunları genellikle kullanıcının yaptıklarıyla alakalı al ekran kartını oyna oyunu zaten OC'li bir ekran kartında niye Frekans değerlerini yükseltmeye çalışırsın ki? ROG Strix RX570 4GB kullanıyorum neredeyse 1 yılını dolduracak 1 tane soruna bile rastlamadım, genel sorunlar kullanıcı salaklığıyla ilgili sorunlar, oyuncak mı bu yok şunu 1750'den 2400 çek şunu kurcala bunu kurcala sonra ekran kartım yandı RX570 kötü ulan mal 1750'den 2400'e çekersen tabi yanar GTX 1060'a yapsan ya hata verir ya da oda yanar bu kadar hayvan gibi OC ile, ekran kartını ona göre tasarlamışlar mimarı olarak sen niye uğraşıyorsun onla niye ömrünü azaltıyorsun?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı