Hangi Samsung S21 serisi telefon tercih edilmeli?

zacharyos

Centipat
Katılım
26 Ağustos 2021
Mesajlar
186
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar merhaba. 5 yıllık birlikteliğimizin ardından telefon almam gerekiyor artık. Geçen yaz şansımı bilgisayarda kullandım telefonla son 1 sene daha dedim ve o ömür doldu.
Yaptığım inceleme, araştırma sonucundan elimde kalan 3 model var.
Samsung S21+
Samsung s21.
Samsung S21FE.
İlk olarak bütçem tam kesin değil ama bu bu cihazların fiyatları sayesinde olması içi elimden geleni yapacağım.
İkincisi tabii burada S21+Plus önde gibi ama buna bütçe ayıramazsam hangisi daha iyi olur mu? Da belirtirseniz çok sevinirim.
Kullanım amaçları şunlar:
Artık oyun oynama devrim kapandı. Aşırı oynamam en azından. Kamera önemli benim için. Bataryanın en azından günü çıkarması çok iyi olur.
Bütçem netleştikçe tekrar posta mesaj bırakırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kullanım alışkanlıklarım da size yakın ve aynı telefonları incelemiştim. Fakat benim almama bir süre daha var. Kararınızı merakla bekliyorum.
 
S21 FE kullanıcısı olarak aldığım zaman keşke az daha bütçemi arttırıp S21 Plus ya da S21 alsaydım diyorum. Fiyatı o zaman uygundu ve sırf yeni çıktı diye güncel olmasından dolayı tercih ettim. Genel olarak S21 FE den memnun olsamda batarya anlamında diğer ikisinden kötü maalesef. Günlük kullanımda benim için bir günü çıkartmadığı günler oluyor ve yeri geliyor günde 2 kere şarja takıyorum. Hele ki gün içerisinde mobil veriyle kullandığımda şarjın su gibi gittiğini görüyorum. :D Fiyatlara bakayım dedim ve S21 en ucuz olanı. Çok ilginç bir piyasa bu nasıl fiyat politikası anlamadım.
 
S21 FE kullanıcısı olarak aldığım zaman keşke az daha bütçemi arttırıp S21 Plus'ya da S21 alsaydım diyorum. Fiyatı o zaman uygundu ve sırf yeni çıktı diye güncel olmasından dolayı tercih ettim. Genel olarak S21 FEden memnun olsam da batarya anlamında diğer ikisinden kötü maalesef. Günlük kullanımda benim için bir günü çıkartmadığı günler oluyor ve yeri geliyor günde 2 kere şarja takıyorum. Hele ki gün içerisinde mobil veriyle kullandığımda şarjın su gibi gittiğini görüyorum. :D Fiyatlara bakayım dedim ve S21 en ucuz olanı. Çok ilginç bir piyasa bu nasıl fiyat politikası anlamadım.

Çok garip ya batarya sorunu. Sanırım S21'e focuslanacağım ama kamerada kararsızım. Kameradan memnun musun? S21'in arka FEnin ön kamerasının iyi olsuduğu söyleniyor ama ön kameradaki far abartı değilse S21 tercihini yapacağım.
 
Çok garip ya batarya sorunu. Sanırım S21'e focuslanacağım ama kamerada kararsızım. Kameradan memnun musun? S21'in arka FEnin ön kamerasının iyi olsuduğu söyleniyor ama ön kameradaki far abartı değilse S21 tercihini yapacağım.
Benim S21 FE de tek şikayet ettiğim konu batarya zaten. Onun harici ekran kalitesi, performansı, tasarımı ve özellikle kamerasından oldukça memnunum. Özellikle önceki telefonum Mi Note 10 Lite olunca kamera konusunda çağ atlamış gibi hissettim. S21 ile arasında kamera anlamında fazla bir fark yok diye biliyorum ama internette gerekli incelemeler ve testler vardır.
 
Takip ettiğim cihazlardan alıntı. S20FE izlediğim videolarda batarya ve hafıza konusunda çok iyi ama 1 yıl geriden geliyor S21'e göre o yüzden kararsızım.

S21 batarya çok emiyor diye yorumları okudum genelde 6 saat ekran süresi gördüm, video ve görsellerde. Samsung S20FE kamera konusunda (fiyatına göre) baya iyi max zoomda bile keskin hatlar alan videolar gördüm. Kıyaslama videolarını özellikler yabancı kanallardan izlemeni tavsiye ederim.

Piyasa çok dalgalı şuan ama düşüşler yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Nova 9 biraz daha düşüş gösterir ise S21'e elveda demek zorunda kalacağım.

1660600423355.png
 
Takip ettiğim cihazlardan alıntı. S20FE izlediğim videolarda batarya ve hafıza konusunda çok iyi ama 1 yıl geriden geliyor S21'e göre o yüzden kararsızım.

S21 batarya çok emiyor diye yorumları okudum genelde 6 saat ekran süresi gördüm, video ve görsellerde. Samsung S20FE kamera konusunda (fiyatına göre) bayağı iyi Max Zoom'da bile keskin hatlar alan videolar gördüm. Kıyaslama videolarını özellikler yabancı kanallardan izlemeni tavsiye ederim.

Piyasa çok dalgalı şu an ama düşüşler yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Nova 9 biraz daha düşüş gösterir ise S21'e elveda demek zorunda kalacağım.

Eki Görüntüle 1487195

Hocam teşekkürler.
Ben S21 aldım. Batarya dışında fazla problemim yok.
Ön kameranın gece ışıkta biraz puslu çekmesi ve ön kamera videodalarında çok efekt basmışım gibi çıkması sorunuyla bugün karşılaştım ama en büyük sorunum pil 6 - 6.5 ekran süresi veriyor ama bakalım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı