Hangi Samsung Watch alınmalı?

zireaelon

Hectopat
Samsung akıllı saat almak istiyorum. Bütçem 4-7 bin arası. Watch serisinden hangi modeli önerirsiniz? Deneyimleriniz ve bilgilerinizi anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz diye 2. Elde. Watch 4 aldım fakat kronik sorunlu AMOLED yanığı oluyor bende şu an yok neyseki olsada onu geçirecek bir uygulama var ve bataryası çok düşük önermem fakat watch 6 iyidir olmazsa 5 pro al

Hocam Watch 6 Astro editon aldım 3 ay Media marketden şu an kutusunda yatıyor gayet güzel şarjı 2,3 gün gidiyor sesi çok etkilemişti beni bayağı iyi mikrofon kalitesi gayet güzel satmayı düşünüyorum şu an saat isimden dolayı pek takamaya fırsatım yok.

Ucuz diye 2. Elde. Watch 4 aldım fakat kronik sorunlu AMOLED yanığı oluyor bende şu an yok neyse ki olsa da onu geçirecek bir uygulama var ve bataryası çok düşük önermem fakat Watch 6 iyidir olmazsa 5 Pro al

Tüm AMOLED ekranlar için aynı sorun geçerli sürekli aynı görüntü açık kalırsa kalitesi fark etmez bozulur. Saat bazında bahsediyorum çünkü satin ekranı direkt tüm gün boyunca sabit ve bunu aylara yılara çarptığında olacak o bu yüzden sürekli açık ekran yerine sadece baktığınızda açılacak şekilde kulanmak gerek ya da AMOLED almamak ben şahsen sadece saati çevirdiğimde açılacak şekilde ayarlamışım peki bu durumda bu yanma durumu olur mu? Hayır, bir görüntüyü açık tutmadığınız sürece olmaz.

Anneme hediye olarak normal Watch 6 aldık, on numara saat EKG'ye kadar ölçüm yapabiliyor WhatsApp, arama mesajları falan her şey saate düşüyor ve uyarıyor fakat şarjı çok kısa gidiyor haberin olsun.

Anneme hediye olarak normal Watch 6 aldık, on numara saat EKG'ye kadar ölçüm yapabiliyor WhatsApp, arama mesajları falan her şey saate düşüyor ve uyarıyor fakat şarjı çok kısa gidiyor haberin olsun.
Watch 6 44mm düşünüyorum. 24 saati kesin çıkarır mı? 1 günü çıkarsın yeter. Evet pilin rezalet olduğunu söylüyorlar.

Watch 6 44mm düşünüyorum. 24 saati kesin çıkarır mı? 1 günü çıkarsın yeter. Evet pilin rezalet olduğunu söylüyorlar.

1 gün bile çıkarmaz ben de var ve şarj performansı yüzünden kulanamıyorum üsstelik benim elimdeki şarj KO0nusunda Samsung'un en iyilerinden ama yine de 1 günü zor dayanıyor

Geri
Yukarı