Ucuz diye 2. Elde. Watch 4 aldım fakat kronik sorunlu AMOLED yanığı oluyor bende şu an yok neyse ki olsa da onu geçirecek bir uygulama var ve bataryası çok düşük önermem fakat Watch 6 iyidir olmazsa 5 Pro al
Ucuz diye 2. Elde. Watch 4 aldım fakat kronik sorunlu AMOLED yanığı oluyor bende şu an yok neyse ki olsa da onu geçirecek bir uygulama var ve bataryası çok düşük önermem fakat Watch 6 iyidir olmazsa 5 Pro al
Ucuz diye 2. elde. Watch 4 aldım fakat kronik sorunlu AMOLED yanığı oluyor bende şu an yok neyse ki olsa da onu geçirecek bir uygulama var ve bataryası çok düşük önermem fakat Watch 6 iyidir olmazsa 5 Pro al.
Watch 6 44mm düşünüyorum. 24 saati kesin çıkarır mı? 1 günü çıkarsın yeter. Evet pilin rezalet olduğunu söylüyorlar.Anneme hediye olarak normal Watch 6 aldık, on numara saat EKG'ye kadar ölçüm yapabiliyor WhatsApp, arama mesajları falan her şey saate düşüyor ve uyarıyor fakat şarjı çok kısa gidiyor haberin olsun.
Watch 6 44mm düşünüyorum. 24 saati kesin çıkarır mı? 1 günü çıkarsın yeter. Evet pilin rezalet olduğunu söylüyorlar.
Kesin çıkarır diyemem, annem öyle sürekli aktif bir şekilde kullanmadığı halde akşam vakti şarz uyarısı verdiğini söylüyor.Watch 6 44mm düşünüyorum. 24 saati kesin çıkarır mı? 1 günü çıkarsın yeter. Evet pilin rezalet olduğunu söylüyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.